Szacuny
1
Napisanych postów
87
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9266
Czesc.
Mam 2 pytania
1. W jaki sposob przygotowujecie platki owsiane. Zeby bylo dosc szybko i smacznie. Ja od 2 dni jestem na diecie i zawsze wieczorem daje je do mleka i je gotuje zeby byly miekkie, takie gotowanie zajmuje okolo 30min. Napiszcie co wy robicie.
2. Mam w domu rodzynku,orzechy i pestki słonecznika. Mozecie mi napisac do jakich posiłków najlepiej je dodawać?? Rodzynki chyba mozna troche na śniadanie, orzchy i sloneczniki maja duzo tluszczu wiec rano chyba nie, wiec kiedy??, przed treningiem a moze po??
Szacuny
50
Napisanych postów
10140
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38697
Rodzynki, orzechy i słonecznik możesz wrzucić do owsianki
Co do przygotowywania ja niestety nie delektuje się smakiem pysznych płatek z powodu czasu, miele je i wypijam, ponadto to jedyna forma w tórej jestem w stanie zjeść ok 200gramów. Więc jeżeli nie jest to koniecznością nie polecam, lepiej się delektować i czerpać przyjemność z jedzenia.
Szacuny
2
Napisanych postów
147
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3993
Ja jem platki od 8 lat
Wsypuje do talerza, dodaje rodzynki i wkladam do mikrofali na minute.
Wyjmuje cieple i jem. Czas przygotowania 2 minuty.
Smacznego
Zmieniony przez - hardworker w dniu 2008-01-28 22:37:09
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Wiek
36 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4926
Te źródła tłuszczu śmiało możesz jeść na śniadanie, ważne żebyś ich tylko nie jadł w posiłkach okołotreningowych oraz w większej ilości na noc. Tak to szamaj śmiało :)
Szacuny
32
Napisanych postów
2643
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
24308
ja zawsze jem surowe platki :P najbardziej mi takie smakuja
prawdopodobnie wychodzą z Ciebie tak jak wchodzą, tylko drugą stroną..
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.