Szacuny
5
Napisanych postów
517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3873
elo wszystkim,od poniedzialku wznamiam trening po pol rocznej przerwie (zerwane sciegno w przedramieniu),jestem juz w pelni sprawny ze tak powiem :) przez ostatni miesiac trenowalem w domu na drazku,pompki,brzuszki i cwiczenia z hantlami tak wiec jestem juz troche rozgrzany i postanowilem zrobic cykl na xp 925g i cp 665g oraz gainerze mass xxl, wczesniejsze cykle to nitro i mono ale byly juz dosc dawno,ogolnie to cwicze jakies 1,5roku aktualna waga 67kg wzrost 175cm, i mam pytanie co do dawkowania ww supli,czytalem troche i niektorzy biora cp 2 razy w ciagu dni czyli rano na czczo i po treningu a przed xp,a inni cp rano i xp przed silowni, ktore rozwiazanie jest wg lepsze?? z gory dzieki pozdro
Szacuny
377
Napisanych postów
37478
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
126451
możesz zjeśc rano posilek a następnie -nawet bezpośrednio- zarzucic cp, raczej to nie powinno kolidować ze sobą...
porcje xp bierz przed treningiem, a w nietr,. w sumie wedlle uznania, jak bedziesz dobrze tolerował taką porę to i na wieczor.
druga porcja cp- po treningu myslę, że jest dobrym pomyslem- w każdym razie ja tak robie zawsze.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
5
Napisanych postów
517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3873
ale jest taki motyw ze na czaczo nie moge tego brac bo mam cos z zoladkiem, jak bylem na cyklu z nitro i bralem go rano na czczo to zawsze haftalem:/ mozna go wziasc zaraz po sniadaniu i czy bedzie przez to slabsze dzialanie?
Szacuny
5
Napisanych postów
517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3873
tak tez nie da rady bo zaraz po sniadaniu ide do roboty tyle co jeszcze umuje zeby przed wyjsciem,a nie moglbym tak z 10min max po sniadaniu? chyba wielkiej roznicy nie bedzie co?
Szacuny
5
Napisanych postów
517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3873
niby moge ale do pracy jezdze rowerem i nie biore zesoba zadngo plecaka czy torby bo mi jest nie potrzbna wiec ciezko by mi bylo jechac z butelka w rece bo mam kawalek drogi do przejechania
Szacuny
2
Napisanych postów
551
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19717
nie no tak odpada, to nie gainer, weż sobie sam proszek do butelki/shejkera wsyp i zalej woda jak bedziesz mial pic i bedzie ok EDIT: nie mozesz wziasc zwyklej reklamowki i zawiesic na rowerze
Zmieniony przez - mlodyW w dniu 2008-06-05 19:15:10