SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

zeby

Czy chodziło Ci o: "żeby"?

  • [...] schabowego a mi nie wolno :-( niby dlaczego, masz zakaz ? %) Tytanov- też się cieszę, nie wiem na jak długo , bo jak miałaby być jakaś przerwa to nie wiem za bardzo o czym będę tutaj pisał :-| może jakieś chociaz zdjecia michy powrzucam wtedy,aby sie troche bo jej trzymania zmobilizować, zeby sie nie skonczylo codziennie na cheat-dayach ;)

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-04 23:35:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • [...] zakaz ? %) Tytanov- też się cieszę, nie wiem na jak długo , bo jak miałaby być jakaś przerwa to nie wiem za bardzo o czym będę tutaj pisał :-| może jakieś chociaz zdjecia michy powrzucam wtedy,aby sie troche bo jej trzymania zmobilizować, zeby sie nie skonczylo codziennie na cheat-dayach ;) Bo redukuje i nie ma miejsca na takie smakołyki :-D

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-05 09:17:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Nie to ja na taki układ się nie pisze %-) za długo pracowalem żeby jakoś ręka wyglądała hehe, zostaje pracować nad udami :-(. Szczerze współczuje wszystkim którzy mają problemy z łokciami, pamiętam jak mnie denerwowało jak się "przeciążylem" przy WL jak szykowałem się do zawodów w wycisku, przez miesiąc każde ćwiczenie = kłucie w łokciu ;/.

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-14 11:18:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • [...] Dam mu takie solidne 7/10 przy 1,5 porcji ;-) /SFD/2016/12/19/767925ff38bc4e46aa584e3cf70abf94.jpg 4. Bezpośrednio po treningu - wracam do jedzenia czegoś zaraz po treningu, zeby mi w głowie nie pojawiały się głupoty typu 'jedź na (wpisz dowolnego fast fooda)' bo nie chce sie robić zarcia w domu , ostatnio często mialem tak ,ze po powrocie [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-19 19:48:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • szama na kozaku ;-) ten ryz i banan to puddingiem az sie prosi zeby zalac %-)

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-20 09:36:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Najpierw pochwalę się przepysznym indykiem, który przygotowała Renia :-)) /SFD/2016/12/29/46f4997f03824b06af96828b5377e31c.jpg /SFD/2016/12/29/e9aba1c81d4d417c8a95f58e7e494ee7.jpg /SFD/2016/12/29/1d2be1f3007c48329fabbb0d3f948915.jpg Niebo w gębie , już pierwsza porcja pochłonięta - pewnie jeszcze na jakieś 2 posiłki wystarczy :) Przestajesz być [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-29 13:24:56 Szacuny postu: 1 (cały temat: 6723)
  • [...] raz rozbita szybka \-) mialem okazje jakis czas pobawić się iphonem i bardzo miło wspominam więc zrobiłem sobie spozniony prezent na gwiazdkę , może tez będą lepsze zdjęcia plackowatej formy \-) o jakies postaram sie na poczatku lutego, zeby miec do porównania po jakiejś tam redukcji - sam nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie w tym roku %)

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-23 16:52:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • igłami po prostu rozbija Ci punkty spustowe, dużo szybciej działa :) Trzeba mieć tylko oko żeby zlokalizować...Mi jak zlokalizował ostatnio tez, to tak średnio było ale potem od razu ulga

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-01 19:02:11 Szacuny postu: 1 (cały temat: 6723)
  • Dzisiaj też robiłem ten bigos i nie ma opcji, żeby zostawić go na później :-D no chyba, że miałbym patelnię, taką ze 3 razy większą.. Choć pewnie i tak bym zjadł %-)

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-04 21:08:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Rzućta tym przepisem na bigos z komunii ze słoika :-D thx Tylko bez kabanosa :-) Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2017-02-04 21:04:02 A nie pamiętam czy pisałem, ale już spieszę z przepisem :-) Na maśle klarowanym podsmażam cebulę oraz posolone pieczarki. Potem dodajemy wybrane mięso. Robię albo z wcześniej usmażonym kurczakiem albo [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-04 21:12:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • poprzeliczałem sobie to co producent podaje i wyszło: Kapsułki 60porcji x 1,425g = 85,5g GABA w opakowaniu, koszt 34,99 -> 40,92/100g GABA Proch 100porcji x 1,9g = 190 g GABA w opakowaniu, koszt 49,99 -> 26,31/100g GABA Różnica dosyć znacząca, więc zdecyduję się na proch raczej :) Podobają mi się Twoje treningi Banan, dziś mam w planie klatkę i [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-21 08:21:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Wiadomo, że proszek wyjdzie sporo korzystniej. Ja jednak wolałem kapsy z racji prostoty i wygody, Dobrą minutę zajęło mi zastanawianie się jak to możliwe, żeby kapsułki działały na prostatę i skąd masz te wnioski :D Czas chyba na okulary mocniejsze :D Ponowię pytanie o ten interwał :P

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-21 08:44:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Podobają mi się Twoje treningi Banan, dziś mam w planie klatkę i plecy i może wykorzystam te superserie jak będzie tyle miejsca i stanowisk wolnych, bo ostatnio ciężko o to, ale dziś wtorek to nie będzie chyba tragedii. Jeszcze mam takie pytanie, być może już pisałeś o tym ale przeleciałem trochę stron wstecz i nie znalazłem, a żeby jeszcze dalej [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-21 09:10:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • ale smaka na pierogi robicie, aż sobie pluję w twarz, że straciłem w weekend okazję, żeby zjeść :( trudno będą następne weekendy :)

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-27 07:46:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Sam muszę w końcu kluchy zrobić! Wychodzi, że szewc bez butów chodzi :-P Drugi raz robiłem ,tym razem 'wytrawne' tylko sol+pieprz i podsmazone na maśle klarowanym , przesadziłem z solą więc to nie było to co mialo byc #-P ale 0,5kg twarogu przynajmniej sie nie zmarnowało Ty się smiejesz ,a pamietasz potato express ? No to dzisiaj w końcu mówie [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-27 23:13:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • [...] czytających bloga, by nie napisać 99% userów forum ;-) - problemy z mobilzacja w roznych rejonach, więc czasem wychodze z założenia ,ze chociaz chwile moge poswiecic na to ,zeby zrobić coś w kierunku poprawy Niestety nie stać mnie czasowo poswiecac się na dłuższe historie i juz raczej tego nie zmienię, nie popadam tez w skrajności ,ze ma to być [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-02-28 11:01:04 Szacuny postu: 1 (cały temat: 6723)
  • Kiedyś też się na te fryty skusiłem, ale jak dla mnie trochę jałowe w smaku są. Może dlatego że używam dosyć dużo przypraw jak coś gotuje. A gulasz klasa oczywiście, u mnie też taki wlatuje co jakiś czas ;). Żeby przyspieszyć jeszcze Twój przepis, to jak robię tak że gdy obsmaża mi się wołowina to obieram / kroje cebulę i później ją dorzucam do [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-01 00:52:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • Kiedyś też się na te fryty skusiłem, ale jak dla mnie trochę jałowe w smaku są. Może dlatego że używam dosyć dużo przypraw jak coś gotuje. A gulasz klasa oczywiście, u mnie też taki wlatuje co jakiś czas ;). Żeby przyspieszyć jeszcze Twój przepis, to jak robię tak że gdy obsmaża mi się wołowina to obieram / kroje cebulę i później ją dorzucam do [...]

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-01 21:10:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • No bez jaj, coś się zorganizuje żeby machnąć wspólnie :-) Ale żebym tez się nie wykosztował, chociaż ogólnie takie trenigi zawsze mi dają sporo motywacji i takiego powera jak zrobię go z kimś obeznanym w temacie, bo z reguły ćwiczę sam

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-07 08:29:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)
  • też się właśnie zastanawiałem ostatnio czy by nie wziąć, bo nie zawsze jest pożądane, żeby zmieniało smak tego do czego się go dodaje i też myślałem np naturalne dorabiać swoimi smakami :D Czekamy na odpowiedź Banana

    Odpowiedzi: 7670 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-08 11:43:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 6723)