[...] zwiększyła beztłuszczową masę ciała o 1.02% grupa wykonująca interwały i trening siłowy zwiększyła beztłuszczową masę ciała 1.26% nie odnotowano zmian, jeśli chodzi o % zawartość tkanki tłuszczowej nie odnotowano wpływu obu rodzajów treningu na skok ze zmianą kierunku ruchu (CMJ) maksymalne pochłanianie tlenu wzrosło o 4.4 ± 2.8% (absolutne) [...]
https://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Play_Hard_Testosterone_Booster_i39820_d400x400.png SFD PLAY HARD OPAKOWANIE: 120 TABS, ILOŚĆ PORCJI: 60, EKSTRAKT Z POKRZYWY: 50 MG, EKSTRAKT Z LIŚCI ZIELONEJ HERBATY: 50 MG DLACZEGO PLAY HARD TESTOSTERONE BOOSTER? MACA POMAGA W ZACHOWANIU NATURALNEJ AKTWNOŚCI SEKSUALNEJ I ENERGII ZAWIERA KWAS D-ASPARAGINOWY, [...]
[...] zwiększyła beztłuszczową masę ciała o 1.02%, grupa wykonująca interwały i trening siłowy zwiększyła beztłuszczową masę ciała 1.26%, nie odnotowano zmian, jeśli chodzi o % zawartość tkanki tłuszczowej, nie odnotowano wpływu obu rodzajów treningu na skok ze zmianą kierunku ruchu (CMJ), maksymalne pochłanianie tlenu wzrosło o 4.4 ± 2.8% [...]
A tu nie tyle co niska zawartość tłuszczu bo to jednak tylko 7g więc wielkiej różnicy nie ma :D Ale sól, inne tego typu pierdółki jak ktoś sobie głowe zawraca. Smakowo bardzo fajnie :D
https://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Kurkuma_i39816_d400x400.png Opis Kurkuma jest adaptogenem Wysoka przyswajalność oraz wygodna forma aplikacji Opakowanie wystarcza na 30 dni suplementacji Kurkuma (Ostryż długi, Curcuma longa) jest byliną z rodziny imbirowatych, rosnącą dziko na terenie Indii oraz uprawianą powszechnie w wielu krajach o klimacie [...]
https://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Ashwagandha_i39815_d400x400.png Opis Ashwagandha jest adaptogenem Wysoka przyswajalność Wygodna forma płynu wraz z kroplomierzem Opakowanie wystarcza na 30 dni suplementacji Ashwagandha (zwana również Witanią ospałą) to znana od wieków, pochodząca z Indii, roślina, której przypisuje się nadzwyczajne cechy. [...]
Jedną z częściej przekazywanych informacji przez dietetyków na temat naszej diety, jest konieczność dbania o odpowiednią ilość błonnika w diecie. Wynika to z tego, że większość ludzi nie dostarcza go w zalecanych ilościach, czyli 25 g u kobiet i 38 g u mężczyzn. Jedno z badań przeprowadzonych przez International Food Information Council wykazało, [...]
[...] ileś tam do tego lekka panika ale znośna. Dziwny stan, lekko podchodzący pod narkotyczny. Jednak to tylko to ciśnienie spowodowało ze już brałem za opakowanie ażeby wsypać zawartość do kibla, kiedy specyfk już przestawał działać. Jednak w tym momencie przypomniałem sobie jak to było kiedys gdy bywałem na silnym kacu alkoholowym i też miewałem [...]
[...] aktu oskarżenia przeciwko wszystkim zaangażowanym stronom i omawia bardziej szczegółowo dochodzenie. Oto kilka pierwszych akapitów oświadczenia, ale możecie przeczytać pełną zawartość na stronie Departamentu Sprawiedliwości . „Sześć osób i dwie korporacje z Florydy zostały oskarżone o dystrybucję nielegalnych suplementów diety. Phillip Braun 38 [...]
[...] mają działanie przeciwzapalne. Dobrym źródłem DHA i EPA są łosoś, tuńczyk, sardynki, śledź, anchois (sardela) i makrela. Jajka dostępne komercyjnie z reguły mają znikomą zawartość DHA i EPA. W jednym z badań kwasów omega-6 w jajkach było od 29 do 32 razy więcej, niż kwasów z grupy omega-3. Prawidłowe proporcje miały jajka od kur karmionych [...]
[...] Glycyrrhiza glabra mają budowę podobną do estradiolu. Wniosek Ekstrakt z lukrecji w dużych dawkach ma właściwości antyandrogenne. Najprawdopodobniej dzieje się tak przez zawartość fitoestrogenów. U ludzi część badań potwierdza, iż lukrecja niekoniecznie musi być sprzymierzeńcem mężczyzny, np. pod względem stężenia testosteronu (podobnie, jak [...]
"66+ bazuje na ekstrakcie standaryzowanym (aż na 5% witanolidów (zawartość określana bardzo precyzyjną metodą HPLC)). Nie jest to zwykły "susz" bez standaryzacji. "
[...] białek mleka krowiego, które potrafi zalegać w żołądku bardzo długo a przy tym muli. Nieprawdą jest jak czytałem tutaj na forum że kozie i krowie mleko to to samo. o ile zawartość białka jest zbliżona, z przewaga dla mleka koziego to białka te różnią się rodzajem i budowa cząsteczkową. Mleko krowie to przede wszytkom alfa s1 kazeina [...]
[...] bardzo dużych gabarytów, stąd też służą one głównie celom badawczym. Jedną z nich jest ważenie hydrostatyczne, przy którym badany jest zanurzany na wadze pod wodę. Wyższa zawartość tłuszczu pozwala mu łatwiej unosić się na wodzie. Inną metodą jest badanie rentgenowskie (czyli DEXA), które jest szczególnie przydatne przy analizie gęstości kości [...]
jezeli w składzie masz 100% owoca to jest to dobry produkt (przykłaadowo żurawina ma najczęściej 50% cukru), wysoka zawartosc weglowodanow jest dlatego ze przezsuszenie zmniejsza się masa całkowita, bo traci wodę czyli na 100g produktu finalnego jest więcej węglowodanów, tłuszczem zalewa nadmiar kalorii a nie jeden produkt
[...] glukoneogenezę - okazało się, iż restrykcje kaloryczne zwiększyły hamowanie uwalniania glukozy z wątroby z 43 ± 4% do 74 ± 5% (w grupie kontrolnej supresja wynosiła 68 ± 5%) zawartość triacylogliceroli w wątrobie spadła z 12,8 ± 2,4% do 2,9 ± 0,2% w ciągu 8 tygodni odpowiedź pierwszej fazy na insulinę wzrosła z 0,19 ± 0,02 do 0,46 ± 0,07 nmol / [...]
[...] opisał.A jeśli chodzi o to jak tepmeratura wpływa na kaloryczność ziemniaków znalazłem coś takiego: "Głównym składnikiem suchej masy bulw ziemniaka jest skrobia. Jej zawartość wynosi od 11,0 do 18,3% w zależności od odmiany. W czasie obróbki termicznej bulw ziemniaka (gotowanie, pieczenie, smażenie) skrobia ulega skleikowaniu, dzięki [...]
[...] protein” zdobyła 200 g tłuszczu. Podsumowanie Tuczy nadmiar węglowodanów i tłuszczów, nie podaż protein. Warto jednak pamiętać, iż bardzo często mięso ma określoną zawartość tłuszczów, które znacząco mogą podbić wartość energetyczną posiłku. Podobnie, smażenie powoduje „wzbogacenie” pokarmu tłuszczem. Niezależnie, czy będzie [...]