SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

tribusteron opinie

  • Tribusteron 90 - konkrety

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Poważnie????? A ja myślałem, że tribulus to steryd najwyższej jakości. Jakkolwiek by tego nie liczyć, to 90% opisane w TT Olimpa jest jedynie życzeniowym myśleniem producenta, ale oczywiście zdaję sobie sprawę z konkurencji na rynku etc. (w końcu spory z zakresu konkurencji to mój chleb powszedni w pracy Sprostuję jedynie, że Tribusteron 90 jadłem

    Odpowiedzi: 144 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-09-16 15:33:06 Liczba szacunów: 1
  • Lipomastia - pytanie.

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    davidooo, jeśli chodzi o Tribusteron - poczytaj sobie ten temat: http://www.sfd.pl/Tribusteron_90_-_konkrety-t162749.html czorcia7 testował ten suplement - pozytywne podsumowanie masz na stronie 7. Dawkowanie jakie stosował to 2kaps. przed snem i 1kaps. na czczo z rana - czyli stosunkowo małe dawki. Na forum można znaleźć opinie, że działa przy b

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 9679 Data: 2009-08-04 15:21:16 Liczba szacunów: 0
  • jądra, długi cykl, dziwna teoria zioła i arginina kontra HCG

    Post
    Doping

    sylimarynę też niby badania obalily, co z tego jeśli było masę badań, które potwierdzają jej pozytywne działanie na wątrobę anglia23 - na allegro wszystko znajdziesz olimp tribusteron trec extreme men formuła albo sklep sfd saw palmetto allegro - szukaj ekstraktu b6 - apteka nolwa - diler lub apteka arginina - alegro celuj w vitalmax 1g kapsuł

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 4002 Data: 2011-03-07 15:33:46 Liczba szacunów: 0
  • Boostery Testosteronu - Charakterystyka i Zestawienie

    Post
    Odżywki i suplementy

    kasteta - tribusteron'u 60 miała być fota.Błąd, który się poprawi na dniach Szoho - co do BP, to ja widziałem opis, że 1 butelka, to jedna porcja.Więc też nieporozumienie.Też się poprawi a co do TG to znikoma ilość sklepów miała w ogóle w ofercie jak pisałem zestawienie, a skoro jest to absolutna nowość to pozwoliłem sobie podarować wstawianie te

    Odpowiedzi: 101 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-10-03 08:43:24 Liczba szacunów: 0
  • MIKOŁAJ OLIMP 2008

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    1. Pierwsza w Polsce profesjonalna sieć sprzedaży suplementów i odżywek to SNC - SPORT NUTRITION CENTER. 2. Najwyższe w Polsce wyróżnienie konsumenckie to LAUR KONSUMENTA i tylko marka OLIMP (z branży sport nutrition) otrzymała je dwukrotnie. 3. Najmocniejszy w Polsce stack kreatynowy zawierający kreatynę Magna Power® to: OLIMP MASSACRA 4.

    Odpowiedzi: 587 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-12-24 20:41:28 Liczba szacunów: 0
  • Tomasz.K nowe fotki str. 7,8

    Post
    Galeria Zdjęć

    t; triceps bokiem ". Jak ostatnio mierzyłem było 105cm Odnośnie tego co brałem: w farmakologie się nie bawiłem, a co do supli to trochę tego było m.in. mono z activity, tribusteron, zma, SP z Olimpu, pirogronian kreatyny, jakies aminokwasy.Niestety większosc czasu przepracowałem na sucho, gdyż po prostu nie stac mnie na wspomaganie.Za to jem

    Odpowiedzi: 123 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-12-04 18:09:04 Liczba szacunów: 0
  • testosterol - co daje ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    No ta, ale SterolComlex to niby lepszy? A Createston a Tribusteron a Fenugrek... Ale to nic, te wszystkie prod. są o tyle uczciwe, ze prócz szpanerskiej nazwy mają konkretny opis - co tam jest, że ekstrakty itp. Biosterol ma też opinię AM. Natomiast jest klasa prod.- superdno - nazwa typu "bobma dla Ciebie" i składników za hust nie dojdz

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 7567 Data: 2007-01-08 22:10:07 Liczba szacunów: 0
  • Tribulus

    Post
    Odżywki i suplementy

    Obydwa mają dobrą opinie.Jeśli o mnie chodzi to ten Treka jakoś na nie szczególnie nie podziałał ale brałem go tylko 40 dni.Podobno najlepiej brać podwójną dawke dwie tabletki dziennie no i przynajmniej 2 miesiące. Jeśli chodzi o Tribusteron to lepiej wziąsć 60 a nie 90 saponin. Zmieniony przez - motif w dniu 2006-09-07 17:17:35

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 1983 Data: 2006-09-07 16:56:01 Liczba szacunów: 0
  • KO czy KO +No-xplode oraz Stak2 i Mstak

    Post
    Odżywki i suplementy

    Tak też chyba zrobię jeśli uda mi się sprzedać KO. Czy biorąc stak2 i mstak jest sens jednocześnie brać tribusteron? Mam już na stanie t90 a zawsze po cyklu pomimo odbloku mam problemy z libido. Będę wdzięczny również za opinie innych userów, za sensowne wypowiedzi oczywiście SOGI

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1085 Data: 2007-11-23 12:07:43 Liczba szacunów: 0
  • Tribusteron

    Post
    Odżywki i suplementy

    ja tez bujając sie po calej polsce slyszalem ze tribusteron to MEGA-KUCHA !!! o ile 60 i 90 to cos jeszcze klienci pochwala to tribster .... ponoc awaria .... to sa opinie zaslyszane , sam nie jadlem i nie mam zdania

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1049 Data: 2004-02-21 23:52:09 Liczba szacunów: 0
  • suplementacja

    Post
    Odżywki i suplementy

    Tribusteron sam bral tylko że 90, nic po nim nie czułem ale chodzą opinie że dopiero po 30-stce działa także narazie nie moge stwierdzic czy działa:)D-RIbose kiedyś wziołem do cyklu kreatynowego ale kompletne dno:( Możliwe że tez zależy od organizmu ale ogólnie polecałbym tego... A ja bym osobiście dorzucił Glutamine, Aminokwasy:)

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 792 Data: 2006-01-06 06:06:04 Liczba szacunów: 0