[...] łyżeczka słonecznika łuskanego łyżeczka otrąb żytnich łyżeczka jogurtu. natur SN II jaja po wiedeńsku 2 szt kotlecik z soczewicy trochę zupy pomidor trening OB łosoś szpinak marchew starta KOL 2jaja po wiedeńsku kotlet z soczewicy papryka MYŚLĘ NAD JUTRZEJSZYM, MOŻE BYĆ TAKI: SN. jajo na twardo SN II płatki owsiane orzechy lub/i migdały [...]
[...] zwlaszcza zielone, nie jakies mieszanki stimierii- to jest badziew. jest tak śladowa ilosc miesa, biały ryz i jakieś sciepki warzyw. kup brokuły, pomidory, ogórki swieze, szpinak, papryke, sałate, etc.. i sam z tego rób surówke powywalaj batoniki zbożowe- ze zbozem to one mają niewiele wspolnego- za to z cukrem owszem. owoce na redukcji [...]
[...] wybierami WPI. WPC do mnie nie przemawia i nigdy nie kupie. ale tak jak rzekłam- rzecz gustu i kasy przede wszystkim ;) wywal z diety ser gouda, tunczyka w oleju- lepszy w sosie własnym+ np. oliwa na owoce i nabiał (kefiry, jogurty) bym uważała na redukcji. warzywa jedz swieze, zielone- najlepsze brokuly, szpinak, ogórek swiezy, sałata, papryka
[...] tyjesz : tyłek i biodra W którym miejscu najszybciej chudniesz : ramiona brzuch Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Co lubisz jeść na śniadanie: tunczyk plus szpinak lub tunczyk plus włoszczyzna :D Co lubisz jeść na obiad : piers i warzywa Co jako przekąskę : nie uznaje przękąsek Co jako deser : nie jadam Ograniczenia żywieniowe [...]
[...] chleba (jedna kromka ok 45g), jakiegoś białka (tuńczyk z wody,pierś z indyka,ser,jajko na twardo,mozzarella etc.) z dodatkiem musztardy/majonezu i jakichś warzyw typu szpinak,sałata,pomidor i ziół i jakiś owoc później (jabłko/grapefruit) to mnie zaleje? Czy taka ilość węgli na noc nie jest zbyt spora? Taką kolację bogatą w węgle jem tylko [...]
[...] nie teraz.Rozchodzi mi sie zeby trzymac te 1700kcal bez wzgledu na makro,czy jest to wazne,aby byly te zlozone.Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam. Dietka i warzywka nie wliczone,szpinak,rukola liscie burakow pomidory,cebula i papryka. Zmieniony przez - clearwater w dniu 2011-03-07 11:07:36 Zmieniony przez - clearwater w dniu 2011-03-07 13:01:55
Dla mnie trauma z dzieciństwa to wątróbka i szpinak. Prawda jest taka, że to kwestia dobrego zrobienia i doprawienia. Wątróbkę jem od zeszłego roku - spróbowałam najpierw od koleżanki, która przyniosła do pracy i wreszcie zrobiłam według jej wskazówek. Tak samo z podrobami - nie dać się zwariować dziwnemu myśleniu o nich. IMO serca są lepsze w [...]