Niestety wczesniej cwiczyc nie moge :(. Danone - profi whey mass to gainer z duza iloscia bialka serwatki - 45% dlatego tez myslalem zeby zaraz po treningu wziac glute z prostymi (1 lub 1.5 szklanki soku owocowego - ok 20-30 g. ww) a nastepnie jakies 20-30 min. pozniej profi 80-100 g i wtedy nie brac juz bialka na noc.
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Procentowa białka w gainerach Olimp-owskich : Gainer MCT - 21% białka Profi Whey Mass - 45% białka Super Whey Gainer [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
Wysu No pewnie ze kozak! Byles na gali? Dla mnie niestety daleko troche do Wrocka i z kasa nie bylo za bardzo, ale wlasnie gadam z kumplem na gg, ktory tez walczyl tam w pierwszych walkach i juz zaluje, ze nie sie nie szarpnalem, ale coz... duzo wydatkow ostatnio, dieta, suple jeszcze ta cyfrowka. BTW- czemu temat z Twoimi zdjeciami nie wchodzi? [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
[...] to jak najbardziej do wypicia- bez rewelacji, czuc chemia, ale wchodzila calkiem przyjemnie i szkoda mi było jak się konczyla, ze musze wracac do czekolady. Rozpuszczalnosc profi wheya jest dosc slaba, zostaje masa grudek, chyba ze ktos lubi polgodzinne robotki reczne z shakerem... Sladaowo produkt wydaje się być ok., ja kupilem go w cenie [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
ODPOWIEDZI 1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) gainer mct 21% monster mass 25% super whey gainer 4000 30% top mass 43% profi whey mass 45% 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w suplementacji sportowej? Citrulline malate = jabłczan kreatyny Większość energii niezbędnej do [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
JA JESZCZE POSZUKALEM I CHCIALEM ZAMIOENIC MOJA ODPOWIEDZ AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]