Wczorajszy dzień : Łącznie 50 mg Anapolonu podzielonego na dwie porcje Łącznie 50 mg Winstrolu podzielonego na pięć porcji . 250 mg Omnadrenu 200 mg Equipoise Z każdą porcją orali 3 kaps hepatilu , między posiłkami, w ciągu dnia 3 x 2 kaps essentiale forte. Trening - Nogi Przysiady ze sztangą z przodu: 2 x 20 pow - 80 kg 1 x 8 pow [...]
[...] z iloscia pozywienia jak i z jakoscia. -Na redukcji odpusc owoce w takiej ilosci, a juz na pewno banany. -Nie musisz wszystkiego robic na parze, mieso mozesz smazyc, kup pam lub cos pamopodobnego, ewentualnie grilluj, mila odmiana od gotowanego zarcia, ktore nie zawsze powala jesli chodzi o jego smak. -Przed i po treningu mysle ze pol [...]
Jaja gotowane maja to do siebie ze ostro zapychaja, w tej postaci zjesz na pewno mniej jajek niz w postaci jajecznicy np W dziale kuchnia sfd jest przepis na placki owsiane, ale w tym celu musialbys sie zaopatrzyc w PAM lub Coocking spray, sa to hm mozna powiedziec bezkaloryczne oleje, tj zabezpieczaja to co smazysz przed przywieraniem do patelni [...]
co sadzicie o tak rozpisanej diecie?? popisana w ten sposób poniewaz wszystkie posiłki poza sniadaniem i kolacją byłyby przygotowywane przez catering... Dzień treningowy 1: Śniadanie: Jajecznica z 6 jaj rozmiar L + płatki owsiane górskie na wodzie 50g + oliwa z oliwek 30ml .II Śniadanie i obiad: Naleśniki pełnoziarniste z boczkiem i kurczakiem. [...]
[...] drogą na czym Ty smażysz, bo słyszałem już milion różnych opinii o różnych olejach i innych tłuszczach i powoli głupieję? Jedni polecają olej z pestek winogron, inni ryżowy, jeszcze inni pam itd. Dieta w sumie wychodzi ok. 2900-3000kcal czyli ok. mojego zapotrzebowania kalorycznego. Z czego 30% to białka, ok. 25% to tłuszcze, a 45% to węgle.
niby dużo 400 gram,ale pamiętaj, że jest jeszcze kość,która dosyć sporo waży. Co do oliwy z oliwek,to ważne by była z pierwszego tłoczenia, poza tym ja nie jestem zawodowcem,który musi uważać na wszystko co je. Generalnie smażę na Pam'ie albo Oli Oli kurę,a jeśli już muszę używać tłuszcze to olej rzepakowy,ale oliwka też jest ok
Ale mnie akurat filmiki z Pam nie interesują... tylko (może nieświadomie) stworzyłaś u mnie wizję atrakcyjnej osoby, więc chciałbym skonfrontować obraz który stworzył mój mózg, z tym co mogą zobaczyć oczy Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-19 15:12:45
Jak dla mnie rewelka, nic się nie rozwala. Wszystko robię w blenderze. Na patelnię Pam i do dzieła. Obsmażam jedną stronę, potem zsuwam na talerz i z talerza przerzucam na drugą stronę. Pięknie się wysmaża i nie rozlatuje. Dałem 1 jajko i jedno białko plus provit 80.
Nie ma takiej opcji... wszystko jest ważone, obróbka termiczna jest na grillu elektrycznym w 80% w reszcie przypadków na PAM, oliwe z oliwek jak mam w diecie to w kieliszku ważę ile ma ml, wszystko wręcz do przesady.
1. Za malo kalorii 2. Nie widac tluszczy za wiele 3. Nie smaz na oliwie gotuj, grill, piecz, ale nie na oliwie ;/ - kup pam lub cos pamopodobnego I - w sniadaniu brakuje pelnowartosciowego bialka + jakies warzywo II - malo tej kury jak na takiego kolesia + gdzie wegle + zdrowe tluszcze + warzywa III - j/w + warzywa - o ile tolerujesz takie [...]
Co do Twoich pytań: 1.Do smarowania pieczywa PEŁNOZIARNISTEGO świetnie sie nadaje twaróg półtłusty z odrobiną jogurtu naturalnego ( Ja często robię pastę tzn: twaróg,kawałki makreli wędzonej, trochę majonezu light, przyprawy i do blendera.) 2.Najlepiej na patelni bez tłuszczu, a jeśli już to znajdź olej albo oliwę w sprayu np PAM 3.Górskie [...]