Dzieki za szybka odp. zmylila mnie pewna stronka gdyz pisze tak 10g = 1 orzech z lupinka i pisze wartos tluszczy np;6g i pisze dalej 1 orzech bez lupinki wazt 4g =tluszcze 2g -mozna z tego wynioskowac ze w skorupce jest tluszcz :P ja przynajmneij tak to rozumiem
[...] normalnego śniadania przed tym pilatesem, więc dziabnęłam ten cały Raw Bite. Lepiej by było, jakbym jakieś białko dożarła, ale w każdym razie skład tego cuda to: daktyle, orzechy nerkowca, migdały, orzech kokosowy, olej kokosowy, wszystko ach och bio, eko, raw itd. ;-). Poza miską: brokuły, czerwona papryka, cebula Tabsy: Venescin, magnez, [...]
[...] ale popołudniu, przed treningiem, miałam jakiś mega kryzys i zaczęłam wpieprzać słodycze - tyle dobrze, że zaczęłam od dwóch "surowych" batonów, z suszonych owoców i orzechów. Już w zasadzie byłam gotowa przerzucić się na kilo krówek w siedmiu smakach, które sobie wczoraj kupił mój facet %-), ale zmusiłam się do chwili refleksji i [...]
[...] (choc w rodzinie byla po 55), albo wlezc na jakies hormony jednak. Obaczym dziadostwo. Wlasnie dojrzalam robiac zrzut, ze zapomnialam zjesc pomidora i mi sie jeszcze jeden orzech zmiesci %-) , to ide skonsumowac + wziac wieczorne suple (Zn, Mg) /SFD/Images/2016/5/22/dc389cb4dfd54fba9552a4fd0b7396ba.jpg Zmieniony przez - strumyk w dniu [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Możesz łączyc, czemu nie? Do jakiej ceny to białko? Piłem: Ostrovit WPC 80 - banan, orzech - chyba najtańsze dostępne, spoko się rozpuszcza, ale sporo piany, smak ok Whey 95 activlab - orzech - wszystko super All day protein - czekolada, mięta - j/w
Aha,pierwsze zdanie trochę mniej mi powiedziało od tego drugiego,ale dzięki. Większość zrozumiana. A jeszcze jedno...orzech laskowy czy orzech włoski? Co lepsze? Czy oba rodzaje są odpowiednie. Bo do tej pory jadam laskowe.
Smaki to niestety kwestia gustu, mi z tych izolatow najlepiej leży kokos i orzech. Największy plus to lekkość na zoladku po wpc zwłaszcza scitec bo takie mamy na barze zawsze gazy i lekkie wzdęcia
A dla mnie kokos i pinacolada są tak paskudnie słodkie, że mogę je tylko dodawać do placków i zasypywać smak kakaem i cynamonem (a i tak pinacoladą śmierdzi). Mi smakuje orzech, nugat i orzech. Jagoda była oki, ale nie jak jagoda. I co teraz?|-)%-) Zmieniony przez - Wysoki88 w dniu 2014-03-04 19:42:12
Margaryne zamieniłem z twarogiem i do tego dodałem orzech włoski który dostarcza mi tłuszcze zamiast margaryny, może tak być? Zmieniony przez - ciemnyp w dniu 2013-02-08 15:35:36
Manu dzisiejsze, bo wczoraj nie zdążyłam. Do pracy zdążyłam zabrać tylko garść brazylijskich, w szufladzie mam kryzysowe migdały, więc jest jak jest; orzech orzechem poganiał
[...] akurat nie lubię nugatowego ale mam nadzieję, ze Tobie podpasuje. Jest wiele naprawdę świetnych smaków, moje ulubione to słony karmel, biała czekolada - czereśnia, czekolada-orzech włoski. Ale nugatowy jest w miarę neutralnym smakiem i będzie pasował do większości przepisów. Fajne polewy wychodzą z wheya w połączeniu z masłem orzechowym czy [...]
[...] akurat nie lubię nugatowego ale mam nadzieję, ze Tobie podpasuje. Jest wiele naprawdę świetnych smaków, moje ulubione to słony karmel, biała czekolada - czereśnia, czekolada-orzech włoski. Ale nugatowy jest w miarę neutralnym smakiem i będzie pasował do większości przepisów. Podjęcie decyzji, który smak kupić zajęło mi ze 3 dni, bo wszystkie [...]