Dawaj film z siadów a nie jakiś uginań (możesz ustawiać palce do wewnątrz będzie szło na stabilizacje ). Meju dawaj wieprza nie bój się , z kuraka dawaj podroby i ryby . Wywal masło orzechowe a daj więcej jaj i siemia lnianego.
no wiem, ale nie miał mnie kto nagrać tym razem. Mam nadzieję, że na następnym treningu uda się coś konkretniejszego wrzucić ;-) daję daję. Dlaczego nie masło orzechowe? To tylko 30 g
no wiem, ale nie miał mnie kto nagrać tym razem. Mam nadzieję, że na następnym treningu uda się coś konkretniejszego wrzucić ;-) daję daję. Dlaczego nie masło orzechowe? To tylko 30 g Taniej i zdrowiej żółtko czy orzechy włoskie .
Twister znowu dzisiaj wszedl :D jaram sie teraz ta technika;d wchodzi jak maslo http://www.youtube.com/watch?v=U2sqylez75M Zmieniony przez - SiwYbks w dniu 2013-01-08 21:18:45
pomagają :-)) jak sie szcelina schodzi to pas zawsze maleje, mimo, że sądzę ze az tyle to ten pomiar dobrze swiadczy :-) rób interwały, bedziemy tez [poszerzeć plecy. co to za masło orzechowe co szamasz?
Wtorek 8 stycznia Miska: - jaja, owies, whey, jabłko masło, jak zwykle - schab, ryż, ogórki kiszone - schab, ryż, kapusta kiszona - makaron, ser żółty oliwa - banan po treningu Trening: 5 obwodów: 100 x skakanka 20 x sit up 20 x OHS 10 x burpee 10 x wznosy w opadu Czas: 22:20 Myślałam, że szybciej pójdzie, nie robiłam zbyt długich przerw nigdzie, [...]
Polędwice wywal, daj normalne mięso (które sam przygotujesz z surowego), margarynę wywal, daj masło ekstra, sok pomarańczowy, jeżeli naturalny lub własnoręcznie wyciskany może zostać, w innym wypadku wywal(mało jest takich soków na rynku i są drogie, większość to syf), miód i ser Brie w małych ilościach. Polędwicę wywal, daj normalne mięso (które [...]
skoro pytasz o suple to jednak dobrze pytałes wczesniej tyle ze suplami i tak nie podbijesz ilosci tł. z supli mozesz podbic sobie ilosc omegi jezeli Ci jej brakuje ale jak chcesz ogolnie podbic ogolna ilosc tł. to np. olej laniny, oliwa ex.v., olej rzepakowy zimno tloczony, orzechy, migdały, maslo,
Dekstrozę i margarynę wywal (daj masło ekstra), nie smaż na oliwie, zwłaszcza, że używasz panierki, tuńczyk maksymalnie 2-3 razy w tygodniu, na kolację wcale nie musi być biały ser. Rozpisz to z zapotrzebowaniem i ilością produktów, to zobaczymy co jeszcze.
Raczej nie powinno się smażyć na oliwie i w ogóle na tłuszczach, które zawierają NNKT. Lepiej olej kokosowy albo masło klarowane. A tak w ogóle to cześć:) Masz we mnie wiernego podglądacza:)
Też jest mrożony w liściach :) Jeszcze połączenie łosoś/pstrąg grillowany/piczony + sos na twarożku + szpinak czosnek masło .... ! Zmieniony przez - wojo zmc w dniu 2013-01-10 10:41:18