Witam, chciałbym podzielić się swoimi początkami i moją zmianą myślenia i postrzegania treningu. Myślę, że przyda się to wszystkim początkującym - może wyciągną pewne wnioski i nauczą się na błędach innych. Proszę o ewentualne rady bardziej doświadczonych. Zawsze byłem ogromnym chudzielcem i patyczakiem, wiązało się to z niską pewnością i [...]
Serwus. Nie mogę nigdzie znaleźć jednej konkretnej odpowiedzi, a chciałbym poznać Wasze zdanie. Czy uważacie, że roszada między ilością posiłków w DT i NDT ma sens? To jest: W dni treningowe jadę o 6:00 na siłownie, a o 5:00 wypijam shake'a (odżywka + banan + masło orzechowe + płatki owsiane) delikatnie żeby organizm zaczął pracować i potem od 9 [...]
Witam serdecznie dokonałem zakupu przez max sport białeczko ECOMAXA słony karmel i ENERGY PHARM kokos. Sprawa wygląda tak zamiast wpc jest mleko w proszku .,zapach po otwarciu mleko w proszku smak w buzi suchy proszek mleko w proszku gdzie nie można nazwać tego proszkiem ... bo jest to puder zlepiony!!!nie zsypuje się z palców ciężko usunąć Po [...]
Państwo drogie, od jakiegoś czasu zmagałem się z objawami wymienionych w temacie okrucieństw i nie tylko, które nie pozwalały mi żyć normalnie. Dieta oparta o Fodmap, probiotyki, enzymy trawienne, tona środków na biegunkę, liczenie zasranych kcal, omijanie kawy(a uwielbiam), dodatkowo bf 25% około i bęben napompowany do oporu, i pomimo środków [...]
Siema tak jak w temacie trener personalny internetowy rozpisał mi dietę + plan NA MASE tylko ze dziwnie to wszystko wygląda konkretnie żadnych kalorii wypisane + twierdzi że waga to drugorzędna sprawa to ma wyglądać nie miałem nigdy do czynienia z silownia ale no myślałem że to waga ma iść w górę podczas masy tymbardziej gdy Ja ważyłem przy 174cm [...]
Masełko Masło Jest uznawane za najszlachetniejszy tłuszcz zwierzęcy. Jego wysoka wartość odżywcza wynika m.in. z dużej zawartości NNKT (Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych: linolowego, linolenowego i arachidowego). NNKT nie są wytwarzane przez organizm człowieka - muszą być dostarczane razem z pożywieniem. Skład masła ulega zmianom [...]
"W przemysłowej produkcji olejów stosuje się technikę ekstrakcji i rafinacji. Oleje te mają wysoką trwałość, ale pozbawione są wielu cennych substancji. Natomiast najbardziej popularne, twarde margaryny i tańsze margaryny kubkowe, które powstają w procesie tzw. "uwodornienia", zawierają duże ilości niezwykle szkodliwych tłuszczów [...]