K_PS czy maka gryczana ma jakiś charakterystyczny posmak taki jak kasza gryczana palona? czuć ją w naleśnikach? nigdy nie jadłem i ciekaw jestem szukam jakiejś kombinacji z mąką ryżową, bo jak dajęja samą to wydaje mi się że naleśniki sztywnawe wychodzą, chyba że się mylę, albo masz jakiś patent?
Co ty muszynianki nie wliczasz \-) }:-( K_PS czy maka gryczana ma jakiś charakterystyczny posmak taki jak kasza gryczana palona? czuć ją w naleśnikach? nigdy nie jadłem i ciekaw jestem szukam jakiejś kombinacji z mąką ryżową, bo jak dajęja samą to wydaje mi się że naleśniki sztywnawe wychodzą, chyba że się mylę, albo masz jakiś patent? Moim [...]
Sobota-15.10-Masa tydzień 3 Dobra powoli kończy się trzeci tydzień masy,waga po wczorajszym Low Carb wynosiła 81kg. Od poniedziałku już ruszamy z Przemkiem na pełnej :-) W poniedziałek także idę na badania żeby sprawdzić co w trawie piszczy :-P Trening: Zmieniam plan na Push/Pull/Legs z lekkim prio na bicka :-P Jutro/Poniedziałek rozpisze [...]
Sobota-29.10-Masa tydzień 5 Ostatni trening w tym tygodniu,jako że wolę trenować z rana także dzisiaj w dzien wolny wpadł trening z rana. Pull siła więc wrzuciłem mocniejszy arsenał (Stimul8+Inferno). Trening fajny,ciężar już dosyc spory ale jeszcze z zapasem. Wieczorem byłem drugi raz na siłce,zrobiłem sobie łydkę+brzuch. Te partię robię [...]
Wtorek-29.11-Masa tydzień 10 Dzisiaj mam więcej czasu więc leci wypiska,wczoraj po pracy już mi się nie chciało nic pisac :-P Wczoraj push siła,poszło w miarę spoko,w większości ćwiczeń dołożyłem parę kg,jedynie wyciskanie wąsko mi całkowicie nie wchodzi. Strasznie bolą mnie nadgarstki i zbytnio nie czuję tego ćwiczenia. Dzisiaj natomiast pull [...]
[...] mi do woreczka i składu na nim nie ma. Dolegliwości żadnych nie odczuwam. A nawet ciągnie mnie mocno do produktów zbożowych i jeśli np. wykluczę z diety całkowicie pieczywo, makarony i ogólnie ograniczę węglowodany (kiedyś robiłam taki eksperyment ) to chodzę głodna i, co myślę najgorsze, robiło mi się słabo podczas treningów nawet o niskiej [...]
jak wyzej rozwine temat maka, pijane *****e i angielksie menele stouja sie wlasnie w fast foodach i kebabach. Pojdz pod maka i postoj 10 min jak nie zobaczysz zadnej ekipy w dresach to znaczy ze juz zwineli ci portfel. Knajpy eat as much as you like naleza do moich ulubionych, 90% idzie tam bo maja ochote sporbowac kilku dan a nie jak ja nazrec [...]
[...] rok temu na 2500 i zbilansowanej ze spalaczem z yoha wyszla po 2 miesiacach rekompozycja, ale mialem wiecej ruchu i dodatkowo 3 - 4 treningi aerobowe. 4. Z tym dzemem i maka to lekka lipa, ale inaczej mi to nie wejdzie. Czesto bede to zamienial jakims lepszym zestawem typu czyste wegle + miecho + tluszcz. 5. Warzyw nie wliczam do bilansu [...]
ale dziś dobrego kuraka zrobiłem macie przepis pokroić pierś w kostkę w między czasie wymieszać jajko z dodatkiem mleka i przypraw (curry, ostra papryka, sól). Na talerzu należy wymieszać mąkę i bułkę tarta w proporcji 1:3 z łyżka rozdrobnionych płatków kukurydzianych. następnie w bułce tartej z mąka a potem w jajku z przyprawami i na koniec [...]
Dzisiaj znalazłem jeszcze chleb Graham oto jego skład: mąka pszenna graham typ 1850 54%, mąka pszenna typ 750, woda drożdże, sól. Jego też można włączyć do zdrowego menu ?
Dzisiaj znalazłem jeszcze chleb Graham oto jego skład: mąka pszenna graham typ 1850 54%, mąka pszenna typ 750, woda drożdże, sól. Jego też można włączyć do zdrowego menu ? taki mieszany więc średnio Domer maslo roślinne z Kruszwicy można używać? Jest znane co o nim sądzisz, zawiera jakieś szkodliwe substancje? Po pierwsze – nie istnieje coś [...]
niekoniecznie musi być napisane że z durum bo też może inny gatunek i innego przemiału A z semoliny ? Niby to najszlachetniejsza forma mąki pszennej. Semolina to mąka wytwarzana z pszenicy durum. Suma sumaru, ta mąka z której zrobione są te makarony Lubella od mąki durum różni się tylko IG ew. zawartością minerałów?
[...] do domu robilem na szybko. Zamiast mozzarelli dalem serek wiejski. Dodatkowo podsmazona papryka z cebulą i czosnkiem, sol, pieprz, pucha tuny, jajko, mąka pytlowa+ogóreczek. Wprowadzam do stałego menu. A i posmarowałem musztardą z maka SFD/Images/2015/7/21/d2e724292da34dbf898aa06fcc9afb15.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-01 17:25:52
Biga: 1/3 szklanki wody 1/2 łyżeczki drożdży instant 2/3 szklanki mąki Wszystkie składniki wymieszać drewnianą łyżką. Przykryć folią i odstawić na 9-17 h. Następnie dodać: 1 i 3/4 szklanki wody 2 łyżeczki drożdży instant 3 i 1/4 szklanki mąki pszennej, najlepiej chlebowej (typ 850) 1,5 łyżeczki soli Wszystkie składniki wyrabiamy Na tym etapie nie [...]