A co powiecie na ten przepisz!! Wołowina z suszonymi śliwkami i grillowanymi pomidorami Makroskładniki (ilość w g w jednej porcji potrawy): Kalorie: 727 kcal Węglowodany: 39 g Białko: 62 g Tłuszcze: 35 g Składniki na 5-6 porcji: • 2 kg wołowiny • 1 litr bulionu wołowego • 500 ml czerwonego wytrawnego wina • 3 duże garście podwędzanych śliwek • 3 [...]
zależy wypełnij: http://www.sfd.pl/REGULAMIN_DZIA%C5%81U__ANKIETA-t569834.html 1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała : Typ mezomorficzny 2) wiek: 22 3) waga/wzrost: 130kg/186 4) staż treningowy: biegi 0 ,podnoszenie 2 miesiące 5) cel cyklu: spalanie tłuszczu im więcej tym lepiej + wytrzymałość [...]
Kolejny dzień zleciał w mgnieniu oka :-) Dziś totalny off od wszystkiego oraz nadrabianie zaległości w serialach :-) W ramach regenracji i relaksu - 15 min sauny + 30 min spaceru Po wczorajszym treningu czuć zakwasy także taki dzień jak dziś idealnie się przydał aby zacząć nowy tydzień z pełnymi bateriami. Dziś DNT, postanowiłem zejść z Ww z [...]
[...] Nie ważne czy w domu czy nie ,z moją drugą połówką wcinamy w przerwie na zakupach w galerii :-) Można obejść się bez maka i innych fastów foodów, wystarczy chwilkę poświęcić w domu z rana lub dzień wcześniej - mi sprawia mega frajdę nawet po ciężkim dniu [...]
Dzisiaj poleciało 45 min Orbitreka z rana na czczo + druga sesja 45 min Poleci przed kolacją Kończe prace o 21 i lece robić Cardio na ten tydzień będzie już odrobione ,5 sesji po 45 min W weekend musze troche pokombinować bo do zrobienia plecy i nogi a siedze w pracy ,a godziny siłowni kiepskie Jutro Rano polece przed pracą zrobić Plecy a w [...]
a jam tako chlebek NAZWA:CHLEB WIELOZIARNISTY SKŁAD:mąka pszenna typ 500, woda mąka żytnia typ 720, słonecznik , sezam, semie lniane, płatki owsiane, pestki dyni, grys sojowy, drożdże ,sół Jest oczywiscie brązowiutki mocno z duza ilościa ziaren :) Co o takim chlebku sądzicie ? czy pełnoziarnisty to to samo co wieloziarnisty ??
Skup się na ilości makroskładników i jakości spożywanych produktów,a nie na jakichś lipnych wyliczeniach B:2,5g/kg W:3g/kg T:1-1,5g/kg. 5 wskazówek na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. [...]
CZY MOŻNA JEŚĆ MAKARON "VITALIAN"-JEGO SKŁAD TO:MĄKA PSZENNA TYPU 500 I WODA?MAM JESZCZE PYTANIE - CZY CAŁKOWICIE WYKLUCZYĆ MARCHEWKĘ CZY JEDNAK MOŻNA JĄ JEŚĆ SUROWĄ.PRZY TEJ DIECIE MOGĘ PIĆ MAŚLANKĘ OWOCOWĄ CZY TYLKO NATURALNĄ...ZADAJĘ DUŻO PYTAŃ PONIEWAŻ OD DZISIAJ ZACZYNAM STOSOWAĆ TA DIETE I CHCĘ SIĘ JAK NAJWIĘCEJ OD WAS WSZYSTKIEGO [...]
Skład w makaronach, jest zazwyczaj podobny. Różni się ilością białka i tłuszczy w zależności od ilości jaj użytych do jego produkcji. Najważniejszą cechą makaronu jak popuri już wyżej napisał jest mąka z której powstaje. Wyróżniamy: - makaron jajeczny - klasyczny, standardowy makaron z mąki pszennej miękkiej (typ 450, 500). Jego nazwa zawiera [...]
[...] z tłuszczy. Większość z nich są to szczątkowe elementy np. kurczaka (skóra), wołowiny, czerwonego mięsa czy indyka. Resztę znajdziesz w małych ilościach np. w ryżu, makaronie, ziemniakach czy pełnoziarnistym chlebie czy płatkach. Ale na tym nie zaprzestawaj. Tłuszcze są bardzo potrzebne do rozwoju masy. -Tłuszcze. Powinny być dostarczane [...]