cena szynki kosmos, raczej się ją smakuje, poszukaj w dziale kuchnia jak samemu dojrzewajacą szynkę zrobić, nie licz na O3 z łososia, do tego jak jesz jeszcze filety, duzo tam tego nie ma, polski śledzik już więcej O3 zawiera.
Bah, enter wysyła zamiast znak nowej linii ;P Robię sobie redukcję, znam zapotrzebowanie, waga leci 0,5kg - 1kg na tydzień. Ćwiczę 4x tydzień siłowo, 2x aeroby ~30 minut. Jadłospisu od tygodnia nie mam stałego, żołądek się zablokował na widok kaszy/ryżu/kury/brokułów z parowaru i zamiast 2800 kcal nie udało mi się wciskać nawet połowy. Teraz robię [...]
Jakaś podpowiedź jak fajnie skomponować posiłek z ryżu, piersi i mrożonego szpinaku? :P Mam chęć spróbować szpinak, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać... W dziale kuchnia sfd powinno być sporo przepisów. Szpinak smażysz/dusisz na patelni. Dodajesz sporo soli i czosnku, ew. jajko/mleko kokosowe, czy śmietanę.
[...] możesz np podzielić na 2 razy, rano do owsianki i sobie np omleta zrobić na śniadanie lub omleta wsianego do szkoły też dobra opcja, przepis na różne placki owsiane w dziale kuchnia sfd. Słonecznik też wywal na taką masę jesli to co w profilu prawda 65 kg to tyle tłuszczy Ci nie potzrebne i na dodatek ze słonecznika nie ma co podbijać tłuszczy [...]
Jakiś mars snickers, grzesiek tego typu. Tylko wiadomo by się tym nie objadać, w dziale kuchnia sfd też masz przepisy na różne batoniki, są nawet takie bez pieczenia.
Witam, szukałem w dziale kuchnia ale nie mogłem znaleźć, chodzi mi o jakaś dobrą marynatę do kurczaka, jak ktoś ma jakaś na oku to mógł by wkleić link, lub nakierować mnie gdzie mogę znaleźć przepisy?
Z czym zjeść możesz poczytać w dziale kuchnia sfd. Jest niezły w sytuacjach, gdy nie mamy czasu na nic innego. W przeciwnym wypadku masz wiele innych, lepszych źródeł białka do wyboru. Na pewno nie w oleju.
cena szynki kosmos, raczej się ją smakuje, poszukaj w dziale kuchnia jak samemu dojrzewajacą szynkę zrobić, nie licz na O3 z łososia, do tego jak jesz jeszcze filety, duzo tam tego nie ma, polski śledzik już więcej O3 zawiera. wiem że cena kosmos ale ojciec kupił i leży teraz w lodówce to nie chce żeby się zmarnowała ;-)
Z czego zrobisz z tego bede , akurat wymieniłeś dobre źrodła białka wiec mogą byc w/w ale zależy tez od przepisu co bedzie sie nadawało do tego..jezeli nie masz konkretnego przepisu to znajdziesz napewno taki w dziale kuchnia Sfd
[...] posiłek obiadowy? I żeby nie była to ryba, kompletnie nie mam glowy do takich pomysłów a tutaj też takich nie widze,tylko miesa ew ryby http://www.sfd.pl/Gryczane_racuchy_z_jab%C5%82kami_-t1095192.html :-D ogólnie zerknij do działu kuchnia i poprzeglądaj przepisy, bo wiadomo jak to jest, cos co jednemu bedzie smakowac drugiemu wcale nie musi
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
ten posiłek nie wyglada zbyt ciekawie, chodzi tu o tą wędline z piersi juz lepiej ugotować i pokroić sobie samemu mięcho do kanapek jak brakuje Ci pomysłów to zajrzyj do działu kuchnia-sfd mnóstwo ciekawych i dietetycznych przepisów tam znajdzies A moge brać do szkoły omlet z płatkami owsianymi?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
W dzile kuchnia powinny być przepisy ale jakaś szybka, oliej rzepakowy, musztarda, papryka jaką lubisz ostra czy słodka, sól pieprz, bazylia, moze być tymianek, pasta pomidorowa czy pesto, można też miodu dodać płynnego, obtaczasz w tym kuraka i do lodówki na minimum godzinę pod przykryciem.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
ten posiłek nie wyglada zbyt ciekawie, chodzi tu o tą wędline z piersi juz lepiej ugotować i pokroić sobie samemu mięcho do kanapek jak brakuje Ci pomysłów to zajrzyj do działu kuchnia-sfd mnóstwo ciekawych i dietetycznych przepisów tam znajdzies
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
tak samo jak inne kreatyny, bez różnicy, od Ciebie jedynie zależy czy chcesz stałą czy cyklicznie. monkey22 raczej taka ilość Ci się popsuje, wg mnie z tydzień w lodówce może poleżeć, przepis jest w dziale kuchnia, bez dobrego blendera nie próbuj, z opinii kilku osób już się kilka spaliło %-)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Ze świeżych raczej nikt nie robi, tylko z suszonych widziałem. Wekować w temperaturze chyba też nie halo bo podczas obróbki kwasy tłuszczowe można stracić. Najlepiej zapytaj w pojedynczych pytaniach działu kuchnia, tam masz maniaków gotowania może któryś juz kombinował.