Witam! Nie uprawiam sportu ale myślę że może tu mi ktoś pomoże... w lutym miałam mały wypadek.. przewróciłam się na kafelki w kuchni... Na początku nos mnie nie bolal.. owszem był spuchnięty ale to wszystko... po kilku tygodniach zauważyłam że mam problemy z oddychaniem... na dzień dzisiejszy jest dalej tak samo... oprócze tego nos jest troche [...]
[...] powiedziec ze prawie goracym bo za bardzo sie przygrzalo, nastepnie po paru ruchach shakerem pokrywa shakera eksplodowala wyje... znaczy sie rozbryzgujac zawartosc na pol kuchni? jak mieszalem wczesniej z woda czy mlekeim zimnym nic sie nie dzialo. Tak sie zastanawiam czy jakbym zjadl i popil goracym mlekiem to tez by mi bebech rozerwalo :D [...]
[...] tym od samej glukozy ze jest w nim wegiel prosty wlasnie glukoza i dodatkowo wegle zlozone - maltodekstryny(o ile sie nie myle to pomagaja uzupelniac energie), maja one duze znaczenie? i czy warto je brac kosztem calej zbednej chemii zawartej w carbo? ps. z czystej ciekawosci, po co jest glukoza w spozywczakach? jakie ma zastosowanie w kuchni? q;
[...] wyboru bylo by kupienie Ostrowii i dorzucenie do tego zwyklego carbo.Ktora wersja jest lepsza?I czym rozni sie białko zawarte w jednym i drugim produkcie? Jade teraz na cylku Hp i chcialbym uzyskac jak najlepsze rezultaty,wiadomo ida wakacje i nie bedzie mi sie chcialo siedzec w kuchni w 30 C upale by czekac az sie makoron ugotuje...z góry dzieki
[...] wzrost 180 cm, waga 70 kg bf rowniez niski. Obydwie osoby sa realne. Gdzie jest haczyk? Dlaczego stan hormonalny i DNA maja taki wplyw? Tzn jak to wyglada od kuchni w skrocie? Jak to mozliwe ze ten przykladowy Adam jje tak malo i slabo, w dodatku uprawia aerobowy sport a utrzymuje wage? Energie czerpie z powietrza czy ze slonca ? [...]
[...] w diecie :/ bo powiem wam że mi się średnio uśmiecha wciskać w siebie 2 razy dziennie kurczaka albo rybe bo poprostu mi się przejadać zaczyna a i w domu problem bo buszuje w kuchni i odwalam maniany... z drugiej strony pije tą maślanke milko (3,4 1,5 11,3 75) z tym że ona ma troche węgli jak widać więc wychodzi że i kanapki sobie później nie [...]
siemka, wlasnie ide do kuchni po kapieli po ciezkim treningu otwieram lodowke aby zjesc smaczna rybke a tu sie dowiaduje ze cala mama zjadla i zonk ryby kurczaki itp. maja szybko wchlanialne bialko ktore jest wymagane po ciezkim wysilku silowym :-/ prosze powiedzcie co moze zastapic miecho? jakie znacie produkty szybko przyswajalnych bialek... [...]
[...] XXL + Omega-3. Dieta jest ulozona pod wzgledem nie zbyt rozbudowanego portfela. Czesc pokarmow dam rade sobie kupowac ale niestety czesc z nich bedzie pochodzila wylacznie z kuchni mowa tu np o chlebie ktory jest bialy zamiast czarnego ;) Sklad pokarmow byl liczony z dziennika Vitalmaxa Dzien Treningowy ( dieta stala ): 1 Sniadanie : Mleko 3,2% [...]
[...] strony owocu aż do pestki, co ułatwia jedzenie. Dzięki swemu smakowi brzoskwinie, nektarynki i morele są też składnikiem wielu bardziej złożonych potraw, szczególnie w kuchni francuskiej (np. rogalików francuskich z nadzieniem owocowym czy tart owocowych). Bardzo dobrze sprawdzają się także jako dodatek do ciast, deserów, lodów i sałatek [...]
[...] wspólny trening obwodowy później. W międzyczasie powiedz jej, że będziesz ćwiczył unoszenie kolan przy każdej reklamie (czyli wtedy, kiedy ona pójdzie do łazienki, albo do kuchni.) Jeśli siedzicie przed telewizorem bardzo długo, masz okazję przećwiczyć mięśnie brzucha bardzo gruntownie. Wiesz przecież, jak często puszczają reklamy. W sytuacjach [...]
[...] z przyjaciółmi - Davids przekłada nad to zacisze domowe. Zaprasza swoich znajomych, głównie z Holandii, a ponieważ lubi i umie gotować, więc przyrządza dla nich specjały kuchni surinamskiej. Jego pasją jest latanie. Od dłuższego czasu uczęszcza do Aereo Club Torino, by zdobyć licencję pilota. Mało który piłkarz swoją biografię ma tak bogatą [...]
Witam. Problem jak w temacie. Interesuje mnie cos spokojnego z pelna uzywalnoscia mediow, kuchni lazienki. Do 300 zl. (ewntualnie jak cos sie znajdzie to mozna negocjowac). Nie musi byc centrum, ale nocny autobus obowiazkowo. Pozdrawiam
[...] Ważność: po otworzeniu ok. 6 miesięcy Wytrzymałość na temperatury: nie ogrzewać powyżej 70°C Zastosowanie Szeroko stosowany w przemyśle spożywczym, popularny element kuchnii azjatyckiej (np. kuchnia chińska). Używany głównie do gotowania i sałatek. Nie nadaje się do smażenia. Zastosowany w kuchni olej sezamowy pozwala obniżyć ciśnienie [...]
[...] Niewielki stopień mineralizacji (do 1000 mg/l, najczęściej 150-500 mg/l) sprawia, że są dla wszystkich, bez ograniczeń, mogą być dawane małym dzieciom, a także stosowane w kuchni do przyrządzania posiłków. Wody stołowe - to mieszanina o modyfikowanym składzie, dlatego nie przysługuje im określenie "naturalne". Są produkowane z naturalnych wód [...]
[...] Kasza gryczana 100g. Tuńczyk w wodzie 130g. /lub pierś z kurczaka 100g. oliwa z oliwek 15 g. do tego zawsze zjem jakąś marchewkę, lub inne warzywo/owoc (zależy co mi się w kuchni napatoczy pod rękę ) Białko-40g.; Tł-20g.; WW-63g.; kcal-593 'Podwieczorek' 4 jajka (kurze ) - ok. 240g.? oliwa z oliwek - ok. 10g. B-30g.; Tł-33g.; WW-1g.; kcal-422 [...]
[...] trudno zwlec mi się z łóżka i tak leże w wyrku godzine i czekam na jakiś cud albo na długonogą modelkę ze śniadaniem :) potrzebuje coś łyknąć w tym czasie zanim dotrę do kuchni i w sumie nie wiem co... najlepsze byłyby chyba aminokwasy ogólne... spotkałem sie też z opinią zże BCAA ale te chyba lepsze na noc? Może gainer? tylko że amino [...]
[...] np. 100 wieczorem co 2 dzień tak od... 3 tygodni (?) na poczatku zaczynałem od mniejszych ilości :) Dieta: NIE MA chociaż stoi jeszcze prawie cały 3 kg MassXXL a i ryż w kuchni też widziałem :) Ważne: dysponuje jak na razie tylko hantlami, sztangą i sztangą łamaną. Brak ławeczki i stojaków na sztangę (trzeba będzie 'improwizować'). Chciałbym [...]
[...] zamkniętych opakowaniach. Masa netto: 77 g Smak: Masła orzechowego, z kawałkami czekolady. MESO-TECH COMPLETE Cookies & Cream - baton Znakomicie smakuje po podgrzaniu w kuchni mikrofalowej. Wartość odżywcza baton (85 g) *%ZDS Wartość energetyczna 1421 kJ / 340 kcal Białko 25 g Węglowodany 40 g W tym cukry 26 g Tłuszcz 9 g W tym [...]
[...] rożnego rodzaju patologiczne bakterie. Cukier jako produkt niepełnowartościowy i szkodliwy dla zdrowia (porywa z ustroju witaminę B) powinien mieć jedynie zastosowanie w kuchni jak „przyprawa" kuchenna i być użyta w celu uzyskania smaku. Tak zwana medycyna prewencyjna sugeruje, że jeśli myślimy, że nasz organizm może przyswajać cukier, [...]
[...] i on też stał się jednym z głównych architektów późniejszego awansu Niemiec do kolejnej wielkiej imprezy - finałów MŚ 2002, do których nasi zachodni sąsiedzi weszli "od kuchni", pokonując w barażach Ukrainę (1-1 i 4-1). A już na boiskach Korei i Japonii fenomenalna postawa Kahna i kilku jego kolegów (Christoph Metzelder, Frings, Schneider i [...]