SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hematokryt

  • Homoglobina, hematokryt...czyli pierwsza krew! Badania Natana

    Temat
    Doping

    Czas upuścić juchy panowie jak widac na załączonym obrazku od kwietnia hemoglobina z 17,7 na 18,4 i hematokryt z 54,9 na 56,2... Jak tak dalej pójdzie to gwiazdki nie doczekam :-( Powiedziecie co kupić w aptece żebym upuścił krwi prosto do szejkera? Wenflon? Jaki rozmiar żeby się nie zatykało.... czy co innego? Lodzianin powiedz cos Ty miałeś [...]

    Odpowiedzi: 100 Ilość wyświetleń: 6772 Data: 7/23/2018 10:30:08 PM Liczba szacunów: 41
  • hematokryt, hemoglobina

    Temat
    Doping

    Dzień dobry Panowie, Hemogloboina i hematokryt dobija mi już w górną granicę ... Proszę o poradę co z tym robić, jak ustrzec się przed czymś niedobrym, spuszczać krew ? czy moja krew będąc na wzmocnionym HTZ nadaje się do oddania w stacji krwiodawstwa czy tylko w kibel ?

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 12512 Data: 6/5/2017 6:47:40 PM Liczba szacunów: 3
  • hematokryt i hemoglobina

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    witam jakimi potrawami lub jaka zywnoscia mozna poprawic krew???

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 12011 Data: 3/27/2007 9:31:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Końcówka cyklu - podwyższony hematokryt i pytanie o PCT

    Temat
    Doping

    Witam Panowie Jestem w 3miesiącu cyklu test prop 100mg e2d. Po 2 miesiącach zarzuciłem 5000 hcg. Miesiąc temu zrobiłem morfologię. Wszystko było w normach, hematokryt dość wysoko (50,6,a górna norma 51). Teraz powtórzyłem morfologię i hematokryt jest za wysoko ( 52,3 ). Do końca cyklu został jeszcze niecały miesiąc. Nie chciałbym się bawić w [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 319 Data: 1/10/2019 11:46:23 AM Liczba szacunów: 0
  • morfologia krwi u kolarza i niski hematokryt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Hej Trenuję kolarstwo dość poważnie (10-15h tygodniowo), odżywanie się bardzo zdrowe, waga w porządku, zrobiłem morfologię 2 miesiące temu i wyszły słabe wyniki krwi (hematokryt 39, hemoglobina 13), przez ten czas pilem sok z buraka, jadlem czerwone mieso. niestety po dwoch miesiacach wyniki krwi nie zmienily sie ani troche. Witamine B12 i zelazo [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2704 Data: 5/13/2013 12:25:26 PM Liczba szacunów: 0
  • niski hematokryt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    mam niski hematokryt ( ok 40 - 43) , czy wpływa to na rozwój muskulatury i siły, ajeśli tak to jak sobie z tym radzić

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 5738 Data: 8/11/2004 5:02:00 PM Liczba szacunów: 1
  • Hematokryt na cyklu

    Temat
    Doping

    Witam, mam pytanie... Czy hematokryt 55% i hemoglobina 18,1 na takim poziomie przy rocznym cyklu na testosteronie to coś normalnego? Ostatnio chodzę senny i nie mam motywacji do życia, przez jakiś czas nie używałem aromasinu, później użyłem dwa dni po całej tabsie i znowu się fatalnie czułem... Czy te samopoczucie może być wynikiem wzrostu [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1068 Data: 2/28/2018 12:42:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Hematokryt

    Temat
    Doping

    chcialbym zapytac jak mozna podniesc hematokryt i hemoglobine???pomijajac EPO:)

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 4740 Data: 3/19/2007 1:49:40 PM Liczba szacunów: 0
  • hemoglobina i hematokryt

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Oto wyniki badan krwi, czy to jest bialaczka ? Stan ogolny organizmu : zmeczenie, slabosc, bole i zawroty glowy, bol w klatce piersiowej, powiekszone limfy w gardle. hemoglobina 11,3 hematokryt 33 albuminy 55,7 alpha 1 5,2 Alpha 2 10,0

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2947 Data: 12/10/2010 2:37:21 PM Liczba szacunów: 0
  • Niski hematokryt

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam od dłuższego czasu mam niski poziom hemoglobiny obecnie 15.6 norma 14 do 18 i hematokryt obecnie 44 norma 42 do 52. Podejrzewałem niski poziom żelaza . Badanie wykazało zw jest w dolnej granicy normy. Suplementow ale wiec polecane żelazo Now iron complex ok 2msc . Dzisiaj odbieram wyniki i hematokryt j.w. nadal nisko a żelazo 56 norma od 59 [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 821 Data: 3/16/2017 8:50:28 AM Liczba szacunów: 0
  • Oddawanie krwi a hematokryt

    Temat
    Inne dyscypliny

    czy trening wytrzymałościowy (pod bieg na 1000m)tuż po oddaniu krwi może podnieść poziom hematokrytu. Jeżeli tak to o ile? i czy trenowac po tym intensywniej?

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1738 Data: 9/21/2007 9:35:39 PM Liczba szacunów: 0
  • Hemoglobina i hematokryt

    Temat
    Doping

    Witam, macie jakieś sprawdzone pomysły którymi zbić te parametry? Wiadomo że są u mnie one podniesione przez środki. Hemoglobina 18,3 Hematokryt 54 Reszta morfologii jest ok

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 1327 Data: 7/13/2018 1:36:15 PM Liczba szacunów: 14
  • podwyzszony poziom hematokrytu ?

    Post
    Doping
    PRO

    [...] krwinki czerwone. Hemoglobina oznaczana jest natomiast skrótem Hb lub HGB. Jest to czerwony barwnik krwi. Jej zasadniczą funkcją jest przenoszenie tlenu. Podwyższony hematokryt występować może w stanach odwodnienia organizmu lub w przypadku niedotlenienia organizmu. Podwyższone parametry hematokrytu obserwuje się również u palaczy [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/7/2016 3:14:51 PM Liczba szacunów: 0
  • HTZ moja walka o lepsze zdrowie

    Post
    Doping
    PRO

    ODEBRAŁEM WYNIKI PSA 0.720 000-4 TSH 0,966 038-5.33 LECZ 3 MCE TEMU TSH 1,280 tez hematokryt i krew lekko dostała na + hematokryt 51 mpv 13 /9-12 pdw 18,5 /9-16 p-lcr 50,5 /19-47 Czy IA symex może tak wpływać na zagęszczenie krwi poprzez mniejsza aromatyzacje a tym bardziej wiecej testosterpnu wolnego jak i całkowitego [...]

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/27/2018 6:50:57 PM Liczba szacunów: 0
  • testosteron i jego skutki uboczne

    Post
    Doping
    PRO

    [...] CRP – szerzej zagadnienie omawiałem tutaj: http://kulturystyka.pl/sterydy-anaboliczno-androgenne-a-zawaly-i-stan-zapalny/ Nr 4: wzrost krzepliwości krwi, podwyższony hematokryt. Może to skończyć się śmiercią z powodu skrzepu we krwi, co spotkało wielu zawodników. Najgorsze skutki testosteron przynosi mężczyznom w wieku 60-75 lat. Wzrost [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/11/2016 5:14:15 PM Liczba szacunów: 1
  • Doping w sportach wydolnościowych - cz.1

    Post
    Doping
    PRO

    [...] już ich w ogóle nie czuć, znacznie lepiej spisuje się prop bity co 2-3 dni po 50mg niz prolka 100mg co 5dni. co do EQ/Boldenone to w dawce 200mg nie bardzo podnosił hematokryt przynajmniej na badaniach nie wychodziło( u kilku osób) z tego co czytałem kiedyś to od 600mg w gorę trzeba się o to martwić dopiero, poza tym ta twardość i ubicie [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 15309 Data: 8/6/2007 1:16:58 AM Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    [...] czy fejka nie bijesz e2 - zeby ogarnac czy IA sa potrzebene; prl - przy samym tesciu nie powinna wywalic, ale dla swiatego spokoju; morfologie, przede wszystkim zeby sprawdzic hematokryt; lipidogram tez juz mozesz bo juz sie moze cos pier.. No i w kwestii badan to sam w domu cisnienie mierz! Zmieniony przez - Krzychu79 w dniu 14.12.2017 17:52:43

    Odpowiedzi: 1705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/14/2017 5:50:19 PM Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    A u mnie estradiol i prolaktyna w gore, a hematokryt nieznacznie w dol przez ostatnie 2 tygodnie, ale nie chce sie zamieniac ;) Jedyne co to chetnie zamienie tesciowa na psa....moze byc wsciekly...:) Masz szczęście bo z estro i prolka łatwo można sobie poradzić. Mam fajnego psa i teściową więc się nie zamieniam :-) Psa wymieniles na 1-ym miejscu [...]

    Odpowiedzi: 1705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/25/2018 11:01:54 AM Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    [...] z moja "malzonka" cos powie. Od wydaje mi sie ze sie zaczelo od kad wszedlem na hcg 2500 eod i 25 provi ed. Jak cisne duzo w tej (chwi wlasnie, duzo to dlugie przerwy na pisanie) to mi sie masakrycznie czerwony ryj robi. Morfo ok. hematokryt wreszcie tez, cisnienie normalnie na lekach jak zawsze tez ok, e2 w normie. To z kad ten indianin???

    Odpowiedzi: 1705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/20/2018 11:07:50 AM Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Wlasnie bylem na pobraniu i strasznie ciezko lecialo. Nawet jedna fiolke zmarnowala, krew byla gesta, nawet nie rozlala sie po calej fiolce. Mozliwe, ze cos zle wbila, bo czule jak nigdy dotad. Wmawiala mi, ze jestem spiety :) Moze i moja wina, bo pielegniarka ladna i caly czas patrzylem Jej w oczy...;) Na koniec mowi przepraszam, bedzie siniak, a [...]

    Odpowiedzi: 1705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/26/2018 10:46:58 AM Liczba szacunów: 1