[...] ( poważne uszkodzenie białka w mięśniach). Kortyzol zaprowadza do poważnego uszkodzenia mięśnia przez promowanie wersji aminokwasów mięśnia dla transportu do wątroby, gdzie aminokwasy są coverted do glukozy. # Creatine (monohydrate) Paliwo mięśnia, które jest wyciągnięte naturalnie od mięsa i ryby, albo synthesized w laboratorium. Raz to [...]
gdzie tam 2 paki na tyle ruchów%-)jeszcze tak dobrze to nie było ale wkrótce prawdopodobnie może całkiem realne%-)najwięcej jak pamiętam szło 180x12,a rekord to 220 na zawodach czyli za zatrzymaniem na komendy itp. dziś poszły barki z tricepsem i łydki,zaczynam powoli z tym klamotami iść w górę -wyciskanie zza karku stojąc z martwego punktu(jak [...]
[...] GRUBOŚĆ FAŁDY NA ŁYDCE: SUMA GRUBOŚCI FAŁD: WYNIK TOTALNY BODY FAT: ****POMIARY SIŁOWE**************************************** Pomiary te są robione w moim obecnym treningu, gdzie robię po 14-15 powtórzeń w serii i 60 sek przerwy pomiędzy seriami PRZYSIAD TYLNI (robię to na maszynie smitha - nie mam stojaków na siłce aby zrobić to wolnym [...]
[...] ok. 425g (węgli z Massacry nie wliczam) TŁUSZCZE: ok. 120g imo 2,5g białka by wystarczyło 3 cię nie zabije ale potem koniecznie zredukuj tą granice żeby orgaznizm odpoczął gdzie masz braki uzupełnij z ww złożony i tł żeby się zgadzało ------------------------------------------------------------------ W dni nietreningowe: Białko i tłuszcze [...]
[...] aktualne foty na czczo, na zimno. Waga 82kg. Na pompie jednak znacznie lepiej to wygląda. Chyba. Ale nie wygląd w obecnej chwili najważniejszy. Szkoda tylko, że klatka gdzieś spier...iła %-). Za to z nóg jestem bardzo zadowolony, bo zazwyczaj to one były jak balerony cały rok. Co najważniejsze samopoczucie baaardzo dobre i motywacja do [...]
[...] okazji przygotowywania innych posiłkow). Do tego odmierzyć migały i ew dorzucićżelki i bitą smietanę. Szybka jest teżwołowina - siekam w moment i smążę kilka minut. Zaniem ugotuje się ryż / kasza to "robi się" sałatka. Sysy powstają często na bazie zup c- też ułatwia sprawę. Najwiećej czasu zajmują dania gdzie wpadają ziemniaki albo... pizza ;-)
[...] jak najwięcej wyciągnął z tych "supli" i dlatego zalecam mu więcej białka, szczególnie tego PEŁNOWARTOŚCIOWEGO. Jakby nie patrzeć cel ukierunkowany jest na budowanie masy, gdzie duza podaż białka powiedzmy ułatwia osigniecie tego celu, w dodtaku wpomga sie dopingiem więc i możliwośći wykozystania tych cegiełek wzrastaja. koles ponad 80 kg na [...]
[...] jedzenia w DT do 10h?? Tyle ,że wtedy bym trenował po 2 posiłkach i zjadał więcej kcal poza oknem anabolicznym które mam po treningu. Mam nadzieję ,że nie zamotałem zbytnio i rozumiesz ocb mi %-) I co myślisz o takim cheat day'u raz na ~2 miesiące gdzie jesz co chcesz i ile chcesz :D?? Zmieniony przez - GhostRecon w dniu 2013-10-11 14:30:30
[...] zostaje jakieś 65g węgli po tych produktach płakać nie będę nadal może byc smacznie - 60-70g węgli z samych dodatków keczupy,sery,jogurty,mleko,czekolada i zostaje noc,gdzie siedzi najwięcej węgli bo aż ~50g z mleka jestem w stanie zrezygnować w 50% ser zamienić 50/50 z żółtym,albo jakiś inny jogurt ze 150g na 100g tu 5gram,tam 5 [...]
ja? nie wliczam jak jem parówki 1x w tygodniu, czy kiełbasę tak samo - to nie wliczam,traktuje jako zwykły posiłek który miałem zjeść na kolację gdzie i tak mam najmniej białka i najwięcej fatu Zmieniony przez - solaros w dniu 2014-04-28 11:53:44
[...] ilosc wegli! albo ogranicz ilosc posilkow bialko + wegle czesc ludzi - w tym ja i Ty - nie sa stworzoeni do takiej ilosci wegli zbyt mala wrazliowsc insulinowa pierwsze gdzie idzie to w bezbon niestety jedyna metoda to jechanie na srednio-niskich ilosciach wegli iw rzucenie sporej ilosci WNKT w rodziny 03 a jeswzcze lepiej samego epa/dha ale [...]
[...] bezużytecznego "g.......", złożonego z wielu zdegenerowanych cząsteczek . Pierwsze sygnały, że coś jest nie tak nadeszły oczywiście z przemysłu spożywczego. Ktoś, gdzieś ( pewnie z nudów) zaobserwował zmianę zabarwienia produktów białkowych pod wpływem tego procesu. Podobne zmiany zachodzą w naszych drogich (skądinąd) żywych tkankach [...]
Nie chodzi o dlugosc trawienia, ale o szybkosc wchlaniania bialka po treningu. Poza tym rzecz oczywista ze tam gdzie bedzie najwiecej leucyny to anabolicznosc bialka bedzie najwieksza W zyciu nic bym od brawna i na tym zakonczmy temat od kogo kupowac Zmieniony przez - tanieodzywianie w dniu 2016-03-10 23:25:14
[...] wygląda. Zgodnie z przewidywaniami fala była duża, ponieważ wiatr wiał z najgorszej możliwej strony w tamtym miejscu. Wiało idealnie od drugiej strony brzegu, wiatr miał gdzie się rozpędzić. Tego się spodziewałem i już od dobrego tygodnia wiedziałem że o pływaniu na poziomie 35 minut mogę zapomnieć, wiedząc że pływam jak kłoda i każda fala [...]
[...] B oraz kwasów tłuszczowych. Zawiera także fitoestrogen, który reguluje poziom hormonów produkowanych przez przysadkę mózgową . Okazuje się, że mieszkańcy krajów Wschodu, gdzie soja jest podstawą codziennego menu znacznie rzadziej chorują na raka. SZPARAGI - CHIŃSKI LEK Te delikatne warzywa były od wieków stosowane w medycynie wschodniej. [...]
[...] lektyn pokarmowych, które po wniknięciu do krwiobiegu nie wywołują żadnych reakcji systemu odpornościowego, czyli mogą swobodnie krążyć, niesione prądem krwi, i dotrzeć tam, gdzie im się spodoba. Pytanie brzmi: gdzie osiądą? Musimy pamiętać, że każda z lektyn niesie w sobie informację genetyczną, czyli swoisty klucz świadczący o powinowactwie do [...]
[...] ilkoscia,ale -'naturale' jedza nawet i wieksze wartosci - a nikt nie powinien miec komplikacji jesli ma zdrowe nerki -po drugie wartosc 3g jest optymalna wartoscia - taka gdzie wlasnie naturale odnosza najwiecej korzysci mozna 2,mozna 2,5 ale wlasnie dostarczajac bialko na poziomie 3g odnosi sie nawiecej korzysci (i najszybciej-co jest tez [...]
[...] mleka może być zaangażowany wapń, najważniejszy mikroelement mleka. Ilość powstałych kompleksów białkowych może zostać zmniejszona podczas procesu wytwarzania sera żółtego, gdzie dochodzi do ich rozpadu podczas reakcji enzymatycznej. Podpuszczka, enzym odpowiedzialny za reakcję powoduje, że część kompleksów rozpada się i przechodzi do skrzepu [...]
Bigger zmuszasz mnie do odpowiedzi choc nie mam na to czasu bo spadam dzisiaj na koncer do Vegas. Po pierwsze stary, to na razie tylko piszesz ile wiesz na temat serwatki i wszystkiego co sie z nie waze. Nic konkretnego nie napisales. No moze po za jednym, ze amerykanie robia serwatke z produktow zawierajacych 80% bialka. Ciekawe jakie to [...]
[...] mleka może być zaangażowany wapń, najważniejszy mikroelement mleka. Ilość powstałych kompleksów białkowych może zostać zmniejszona podczas procesu wytwarzania sera żółtego, gdzie dochodzi do ich rozpadu podczas reakcji enzymatycznej. Podpuszczka, enzym odpowiedzialny za reakcję powoduje, że część kompleksów rozpada się i przechodzi do skrzepu [...]