SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

etadron

Czy chodziło Ci o: "metadon"?

  • Jak brać etadron??

    Temat
    Doping

    [...] chudniecia 13. STAN ZDROWIA: BDB 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Tak 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 150 -martwy ciąg: 230 -przysiad: 160 Witam,jestem na cyklu enan solo wyrąbało i estro mam etadron jak to brać bo nigdy nie miałem takich problemów dodam że wynik estro mam 68 norma do 40

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 11487 Data: 3/25/2015 9:02:12 PM Szacuny postu: 1 (cały temat: 1)
  • Etadron czy arimidex

    Temat
    Doping

    Witam. Mam pytanie co lepsze na estro etadron(25mg/tab czy arimidex(1mg/tab). Oba srodki mam dostepne ari tansze i nie wiem co wybrac. doradzcie

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 3674 Data: 2/24/2015 8:41:43 AM Szacuny postu: 1 (cały temat: 1)
  • Cykl Enan Solo - porady

    Temat
    Doping
    PRO

    [...] aby potem do tych norm wracać. 2) Ile będzie mi potrzebne HCG - będe bił w 8-9 tyg i potem podczas odloku. 3) Opakowanie Nolvy na odblok starczy? 4) Czy dobrze wiem że (etadron/symex/aromasin) - jest na obniżenie estro, a cabaser na obniżenie prolaktyny? Dla bezpieczeństwa i własnego zdrowie psychicznego zamierzam to kupić i mieć od razu pod [...]

    Odpowiedzi: 50 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/8/2016 1:15:16 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 8)
  • [...] -białko: 300g -węglowodany: 120g -tłuszcz: 150g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: dużo, różne. Obecnie redukcja 100mg prop, 100mg master, 100mg tren eod, 12,5mg etadron eod, t3 50mcg ed, clen 120mcg ed naprzemiennie z eca w systemie 2on 2off 8. TRENING: dropset 9. CEL CYKLU: tego o który będę pytał to masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2923 Data: 8/10/2015 1:22:46 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 8)
  • [...] udalem sie na badania i oto wyniki : estradiol 71 norma j.w prolaktyna 17.33 norma j.w test >3460,80 norma j.w co do estradiolu dodam ze jakieś dwa tyg temu zarzuciłem etadron 3 dni po tab później za dwa dni znowu tab i po 3 dniach 1/2 tab niestety wczesniej nie moglem zrobic badan. teraz pytanie czy znowu zarzucić etadron nie ukrywam ze [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1829 Data: 4/2/2016 12:37:06 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • Witam. A więc tak od czerwca lecialem dlugi cykl mniej wiecej do polwy grudnia. Cykl prosty jak drut; prop 50 mg e2d tren 50 mg e2d master 50 mg 2ed etadron 2tbl tyg 4-12 tydzien szlo tez piramidalnie t3 Do tego pn-pt 5ui hgh apteka. Celem cyklu byla wycinka wkacyjna plus troche suchej masy i do tego regenracja przy treningach sportow [...]

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 2992 Data: 1/13/2016 5:39:48 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] nic ale gdzieś tam wyczytałem że może mieć na to wpływ doping. U mnie lajtowo leci prop z masteronem e2d + raz w tyg mix shot eniana,cypio i propa no i do tego raz w tyg etadron na zbicie estro bo mam problem ze skokami estro od 2 lat nawet przy propie a co dopiero przy długich(libido,depresja).No i teraz pytanie do was czy to wysokie estro [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 615 Data: 7/31/2019 1:03:49 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • [...] -białko: 300g -węglowodany: 120g -tłuszcz: 150g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: dużo, różne. Obecnie redukcja 100mg prop, 100mg master, 100mg tren eod, 12,5mg etadron eod, t3 50mcg ed, clen 120mcg ed naprzemiennie z eca w systemie 2on 2off 8. TRENING: dropset 9. CEL CYKLU: tego o który będę pytał to masa 10. OSTATNI CYKL I [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 3512 Data: 9/9/2015 1:28:17 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 2)
  • [...] w sutku) Estradiol 171 pmmol/l w.ref(40,37 - 161,48pmol/l) Prolaktyna 246 mU/l w.ref(73,7-407,4Mu/l) Testosteron 84,68 nmol/l w.ref(8,33-30,19nmol/l) Od razu wrzuciłem etadron, najpierw 25mg ed przez 3dni, później 12,5mg e3d do teraz. Badania po 4tygodniach brania exe Estradiol 102 pmmol/l w.ref(40,37 - 161,48pmol/l) Prolaktyna 229 [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 3611 Data: 3/7/2016 1:08:55 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ogarniętej osoby na tym forum "propa 100mg e2d przez 10 tygodni minimum enan/cyp/mix e5d 14 minimum odblok minimum 3 paczki hcg 24cloma 30nolwy gdyby cycki rosły to exe = etadron/symex fajnie mieć ze 2 tab cabaseru przed pct" Tylko nie wszystko jest tutaj jasne dla mnie. Po pierwsze wolałbym enana od propa, żadziej się go wbija a tego się [...]

    Odpowiedzi: 298 Ilość wyświetleń: 19151 Data: 2/6/2019 9:33:52 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 225)
  • Npp + Test

    Temat
    Doping

    Założyłem nowy temat bo nikt w tamtym nie odpisuje a pojutrze zaczynam. Ankieta działu 1. WIEK: 30 2. WAGA: 83 3. WZROST: 172 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: 116 -udo: 64 -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: od 18 roku życia z przerwami od 4 lat bez przerwy 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 7805 Data: 1/11/2016 7:18:48 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 1. WIEK: 26 2. WAGA: 75kg 3. WZROST: 173cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: Trenuję od 16 roku życia ze sporadycznymi przerwami. 6. DIETA: Na ten moment rekompozycja. Zero kaloryczne - 2100kcal. Aktualnie jem 1800 kcal które rozkłada się na: -białko: 160g -węglowodany: 135g -tłuszcz: 70kg Wszystko przygotowuję sam więc dieta jest zbilansowana - różne źródła [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 374 Data: 7/5/2023 3:50:31 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wiek: 30 Waga: 79 Wzrost: 170 Obwód ramienia: 42 Obwód klatki: 114 Obwód uda: 60 Obwód talii: 82 Staż na siłowni: 2,5 roku Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): aktualnie około 2400 kalorii (redukcja) Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 16 tygodni enan Opisz swój plan treningowy: 3 x w tygodniu masa/siła/bez [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 3507 Data: 10/23/2015 7:33:38 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Powrót do wspomagania

    Temat
    Doping

    Ciągle zastanawiam się nad powrotem i kusi mnie coraz bardziej. Ostatni cykl był rok temu. Miałem nie wracać no ale cóż. Znacie to na pewno. Plus jest taki że każdy mój następny raz jest lepszy od poprzedniego. Mniej sajdów , większa praktyka etc. Tym razem chciałbym aby było tak samo czyli jeszcze lepiej. Tak jak w opisie kończyłem na Propie i [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 728 Data: 7/8/2016 3:15:20 PM Szacuny postu: 5 (cały temat: 1)
  • 1. WIEK: 31 2. WAGA: 86 3. WZROST: 172 4. WYMIARY: -biceps: 44 -klatka: 118 -udo: 69 -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: od 18 roku życia z przerwami od 4 lat bez przerwy 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 10 lat temu metka+enan 200 metki Bionabol? 20 ml enana Galenika przerwa pół roku [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 3447 Data: 7/21/2016 1:56:18 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • Witam Właśnie tydzień temu zaczęłem cykl i potrzebuje rozpisać odblok po i w czasie cyklu nie wiem po ile brac Casaber? mam 2x 5000 IU HCG, 40tab. clomidu, 20tab.Casaber 1mg ,30tab Bromergeron 2,5 , Etadron 30 tab. 1-16 T.enan ew750, 1-14 Deca ew 400 17-24 T.prop 1. WIEK: 29 2. WAGA: 92 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: 114. [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 971 Data: 2/1/2015 8:31:48 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam, mam 4 pytania odnośnie cyklu. Rozpocząłem dopiero swój pierwszy cykl, planuje polecieć na poczatek Testosteron enanthate 250 1-16 500mg/tydzień - strzały pon/czw po1 ml. HCG 500j 1-16 raz w tyg. i no właśnie waham się czego użyć do zbijania estrogenu, posiadam Anastazole, Symex, Etadron również Nolve mogę nabyć. Teraz moje pytania: [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1232 Data: 2/19/2020 2:40:56 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 6)
  • Prop + Winstrol + Deka

    Temat
    Doping

    Siema trenuje sporty ,grapling i zapasy . W październiku mam zawody ,jak wygram mogę mieć kontrolę antydopingową bo to MP.Mój cel to jak najwięcej siły żeby poszło ,jak najmniej wagi w górę max 2-4 kilo suchej tkankii :)Dopełnić mięśnię,dobić je :) Kiedyś brałem solo metkę Nexium i dobrze mnie porobiła ,nawet bardzo a małe dawki brałem 20mg ED, [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 993 Data: 5/16/2016 9:27:54 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 2)
  • Cześć, aktualnie lecę cykl test, tren, master, t3 i clen (dawki nie istotne, o poradę nie proszę, ogarniam temat bdb) Estradiol w normie, prolaktyna także (leci dostinex i etadron, są badania co 2 tygodnie żeby wszystko kontrolować) czy ktoś z Was ma informację na temat tego jaki wpływ mają te środki na produkcję serotoniny która to jest hormonem [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 5056 Data: 7/25/2016 1:51:16 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • [...] PYTANIE: Witam, Jestem 3/4 tygodnie po odbloku 15000 hcg, 30 tamox, 32 clomid. Cykl : 1-16 prop 100/150 mg 9-17 wino 30mg Co 6 tyg 5000 hcg Pod koniec cyklu leciał etadron na regulowanie e2, i na odbloku przy hcg. Dwa tygodnie przed odblokiem robiłem badania e2 wybite mniej więcej ok 130 pg/ml, prolaktyna ok 14 ng/ml. Dlatego na zbicie [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 895 Data: 10/12/2016 2:05:49 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 6)