SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

estradiol

  • [...] niechciane „zapasy”. W ogólnym rozrachunku, różnorakie hormony też mają znaczenie w kontekście budowania masy mięśniowej i redukcji tkanki tłuszczowej. Jednym z nich jest estradiol. Jednak zanim zaczniesz szukać przyczyn np. „redukcyjnego niepowodzenia” w profilu hormonalnym, najpierw trzeba sprawdzić najbardziej typowe. U osób sięgających po [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1891 Data: 7/30/2020 12:35:42 PM Ocena: 0
  • Wbrew starszym opracowaniom i danym pochodzącym z lat 70. i 80. XX wieku obecnie wiemy, iż nie ma żeńskich i męskich hormonów. Testosteron odgrywa dużą rolę u kobiet, a estradiol ma ogromne znaczenie, chociażby dla hipertrofii, ilości tkanki tłuszczowej, zdrowia układu sercowo-naczyniowego i regulacji libido u mężczyzn. U mężczyzn niski poziom [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 105 Data: 8/12/2021 1:16:11 PM Ocena: 0
  • Dwa miesiące temu miałem robiony zabieg usunięcia ginekomastii , wróciłem na siłownie po miesiącu delikatnie poćwiczyłem i od tygodnia jestem na cyklu: 1-6 meta 50 mg ed 1-6 enan 250mg e5d 7-15 enan 250mg e3d 1-15 bold 250mg e3d 13-16 enan 250mg e5d -mostek 17-27 prop 75mg e2d 18-26 tren 100 mg e2d 22-28 wino 60 mg ed Z wyników badań [...]

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/13/2014 6:41:54 PM Liczba szacunów: 6
  • Witam Dziś rano robiłem test poziomy prolaktyny i estradiolu. Wyniki: Prolaktyna: 446,5 norma 98-456 Estradiol: 88,52 norma 7,63-42,6 Jestem w 6, ostatnim tygodniu mostu po cyklu: 1-12 Omo 500mg ew (dzielone) 13-20 Omo 250mg ew (dzielone) 13-20 Enan 500mg ew (dzielone) 20-23 Meta 30mg ed (szybko odstawiłem-> zalewało pomimo dopracowanej michy) [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/28/2012 8:01:11 AM Liczba szacunów: 3
  • [...] marne. Zrobilem badania, bo myslalem ze DAA podwyzszyla prolaktyne, dam wyniki: Prolaktyna 8.83 norma 3.48-19.40 Estradiol <10.0 pg/ml norma 11-44 Progesteron 0.2 ng/ml norma < 0.2 Czy niski estradiol jest przyczyna slabego libido? Na cyklu podjadalem ATD co 2 dzien 1 kapsa bo troche suty piekly... Przesadzilem? Z gory dzieki za pomoc.

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/7/2012 3:45:02 PM Liczba szacunów: 6
  • [...] nieznaczny spadek libido. Estradiol bardzo podskoczył (ok. 300 pmol/l) więc zacząłem chrupać eksemestan (1-3 tabletki / e1d). Niestety nie spowodowało to obniżenia estradiolu i do końca cyklu (13.06.2016) miałem go mocno zawyżonego. W trakcie odbloku Nolva delikatnie obniżyła estradiol (197) , ale po wejściu na HCG znowu skoczył w gore. [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 3270 Data: 7/30/2016 6:15:54 PM Liczba szacunów: 0
  • Boldenon a estradiol

    Temat
    Doping

    Długi czas się przymierzałem do założenia tego tematu. Jak większość z was zauważyła od dłuższego czasu sporo osób stosujących bolda ma wyzerowany estardiol,wg labów poniżej wykrywalności Na starym lapku miałem zapisane jak ktoś tłumaczył że to jest jak najbardziej możliwe,lecz stary lapek padł i zapiski poszły .... trochę szukałem i może najpierw [...]

    Odpowiedzi: 711 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/5/2018 6:01:50 PM Liczba szacunów: 573
  • Cześć, Krótka metryczka na początek: Wiek: 21l Wzrost: 183cm Waga: 92kg Od jesieni 2018 wpadłem w pułapkę braku libido, złego samopoczucia i ogólnego braku chęci do wszystkiego. Dosłownie warzywo, które najchętniej ograniczyłoby wszystkie możliwe aktywności do tych, które potrzebne są do przeżycia. Do tego okresu nie mialem problemu z wysypianiem [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 892 Data: 10/22/2019 8:59:36 PM Liczba szacunów: 2
  • Witam mam 35 lat w 2003 roku zdiagnozowałem hipogonadyzm hipogonadotropowy zrobiono mi wtedy testy stymulacji LH z RH i FSH z RH. Oraz niski poziom teścia. Przez rok brałem testosteron Prolongatum co 2 tygodnie. Później przerwałem. I miałem przerwę aż do 2011r. gdzie lekarz przypisał mi Omnadren 250 wziąłem trzy zastrzyki w odstępach co dwa [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1814 Data: 3/26/2014 11:18:21 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] 2tyg off (dynamic development laboratories) wyniki badan : aspat - podwyzszony nieznacznie o ~20 alat - 170 test ~ 44 progesteron - podwyzszony mikrominimalnie 0.1 bodajze estradiol ~ 600 Co do alat - dzien przed badaniem zrobilem ciezki trening wieczorem,po treningu byl tez strzal propa ,poza tym wino i ostatni dzien clena 100mcg .Po wynikach [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1027 Data: 5/7/2015 9:39:25 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] całkowity 6,80ng/ml (2,00-8,10) Prolaktyna 16,33ng/ml (2,5-17) Z tymi wynikami byłem u endokrynologa, który stwierdził, że najprawdopodobniej przyczyną jest wysoki estradiol - dostałem inhibitor aromatazy (letrozol) na zbicie estradiolu. Po miesiącu powtórzyłem badania: Prolaktyna 17,72ng/ml (2,5-17) Estradiol 23,58pg/ml (20-56) [...]

    Odpowiedzi: 62 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/22/2016 11:16:34 AM Liczba szacunów: 5
  • Witajcie, postanowiłem założyć nowy temat bo stary rozjechał się trochę. Po pierwsze pragnę dodać iż nie byłem na żadnym cyklu i nie mam za wiele wspólnego z treningami siłowymi prócz amatorskich prób bez wspomagaczy i chwilowego brania Undestoru przepisanego przez urologa. Piszę na tym forum bo wierzę w Waszą wiedzę i doświadczenie. A więc po [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2570 Data: 11/20/2015 6:02:46 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] hcg cloma 20 tabletek i tamoxifenu zostało mi 15 tabsów i mam teraz takie pytanie jak dawkować exe razem z tamoxem bo nie chce boom estrogenowe i czy przed pct uregulować estradiol czy moge wchodzić na pct z takim estradiolem gino doskwiera od dziś chce załączyć exe tylko w jakich dawkach i jak zejść z tamoxa ze by nie wywaliło estro [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 8599 Data: 10/25/2018 11:42:39 AM Liczba szacunów: 5
  • Witam, minął trochę ponad tydzień mojej kuracji hcg, dawka 300 iu co 3 dni. Były to zalecenia lekarza po wypisie ze szpitala i zrobieniu różnych badań na mnie. Mam niedoczynność przysadki/hipogonadyzm hipogonadotropowy. Jak zwał tak zwał. Od początku obawiałem się, że wywali mi estro i zacznie się robić gino patrząc na to co mi dał w recepcie [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 4059 Data: 6/19/2017 9:13:42 PM Liczba szacunów: 2
  • [...] dobrze) zrobiłem sobie też badania na stężenie paru hormonów: testosteron - 5,44 ng/ml (norma - 1,75-7,81) prolaktyna - 15,08 ng/ml (norma - 2,5-17,0) estradiol (E2) - 19,00 pg/ml (norma - 20,0-75,0) Z tego co czytałem to wysoka prolaktyna w organizmie nie jest dobrą sytuacją. Wiadomo, tragedii nie ma bo nie [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 11827 Data: 8/17/2009 7:22:18 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] A teraz badania po 6 tygodniach cyklu(badanie robione dzień po zastrzyku): Estradiol 151,09 pg/mlH; Prolaktyna 17,82 ng/mlH; Testosteron >1600,00 ng/dl; Szczerze powiem, że przeraziłem się tym jak bardzo wywaliło mi estradiol w kosmodron. I zwracam się do was z prośbą o pomoc w ułożeniu dawek do Aromasinu. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc :)

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 2048 Data: 10/12/2018 11:46:30 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 125 -martwy ciąg: 200 -przysiad: 160 Od września lecę enan 250 mg e5d, pokusilo mnie w listopadzie o zbadanie estradiolu, było 60 przy zakresie do 44 podajże, także wynik naprawdę zadowalający, tylko, że działo się coś dziwnego z sutkiem i ogólnie byłem lekko opuchnięty wodą, nabyłem [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 9937 Data: 12/23/2015 6:42:37 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] wszystkich. Mam następujące pytanie. Byłem na lekkim cyklu od 26 lutego do 5 czerwca. Leciał cypionat w dawce 250mg co 4 dni. Przed cyklem testosteron miałem b. Wysoko Lecz estradiol też był w górnej granicy. Chciałem po cyklu nieco zbić estro i teraz wykonałem badania po 2 strzałach hcg 2x1000iu (mam 2 opakowania po 5000iu które chce przybić, [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1686 Data: 6/20/2020 12:13:03 AM Liczba szacunów: 7
  • [...] 576, norma: 46 - 980 Testosteron wolny: 18 norma: 1 - 28 Prolaktyna: 6,16 norma: 3 - 19 Dhea-so4: 754 norma: 170-600 Dht: 2100 limit do 900 Niestety nie zbadałem poziomu estradiol. Przy tych wynikach wszystko było gites, nawet aż za dobrze. Wyniki po miesiącu od odstawienia Testosteron: 666, norma: 46 - 980 Testosteron wolny: 21 norma: 1 - [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1180 Data: 2/18/2020 9:57:48 AM Liczba szacunów: 0
  • Clomid, estradiol

    Temat
    Doping

    [...] jak LH i FSH (gorna granica, LH nawet lekko przekroczone). I wydawałoby się, ze rezultalt ktory chcialem, zostal osiagniety, jednak niepokoi mnie ten Estrogen tak wysoko. Jak myslicie, proviron mogl miec wplyw na to ( skonczylem brac na ok tydzien przed badaniami) ? A moze ten Clomid? Co polecacie na zbicie tego estradiolu, exe> się sprawdzi?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1578 Data: 8/29/2019 4:57:27 PM Liczba szacunów: 0