co powiecie o płatkach MASTER CRUMBLE z lidla? są mega w smaku, mają sporo różnych owoców i orzechów. jedynie martwi mnie zawartośc cukru bo 30g(z owoców jak mniemam) opinie prosze, je ktoś? Źle mniemasz, ten cukier to zwykły cukier stołowy dodany aby te płatki były MEGA w smaku.
[...] nóg w siedzeniu 2x12 z 22 kg C2. wznosy tułowia z opadu 1x12 z 5 kg, 1x12 z 10 kg D. plank 2 x 30 sek 30 min marszobieg po treningu musialam zjesc batona proteinowego bez cukru bo jechalismy na zakupy dopiero picie: woda 3l, 2 małe kawy bez cukru warzywa: papryka, cebula, pieczarki [...]
[...] używam tego PAMu od dwóch lat i jestem zadowolony, masło wziąłem na próbę smooth i crunchy i pierwsze próby wskazują że crunchy lepsze. smooth jest niemal w płynnej postaci i jakoś to mi nie pasuje smakowo obydwa ok, przynajmniej na tyle jak może smakować masło orzechowe bez soli i cukru ;-), nigdy zresztą nie byłem smakoszem masła orzechowego
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] to, że mieszkam z rodzicami i obiady, które mam w domu niekoniecznie są najzdrowsze, a nie stać mnie na samodzielne żywienie się. Zaznaczam, że nie piję kawy i nie stosuję cukru (w formie sypanej oczywiście, zdaję sobie sprawę z jego istnienia w spożywanych pokarmach). Nie używam masła (zamiast tego twarożki lub serki topione – mają dużo mniej [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Zanim odpowiem na pytania to warto wspomniec odrazu w diecie zdecydowanie spozywasz za dużo cukru, dzemy, nutella, slodkie jogurty(monte,danio) a chwile wczesniej piszesz ze unikasz masła bo jest kaloryczne i zastepujesz serkiem topionym ktory i tak bedzie gorszy od masla ;-) to tak na wstep, zdecydowanie dieta do ulozenia bedzie od nowa [...]
[...] posiłki oszukane. Innym stosowanym obecnie przeze mnie jest wyrównanie bilansu kalorycznego podmieniając część ryżu na który już nie mogę patrzeć na masło orzechowe bez soli/cukru. Dołożyłem też codziennie oprócz niedzieli 30min. cardio po treningu bez dbałości o tętno treningowe. U mnie póki co działa. Zmieniony przez - Artur Ś. w dniu [...]
[...] zdecydowanie lepiej whey+platki albo owoce,nie wiem jak lepiej. Chcialabym rozbic np ostatni posilek na 1/2 ale wtedy wegle nie beda rowne a naprawde boje sie moich skoków cukru / (pcos, hashimoto). Czy po bieganiu od razu jesc posilkek czy wczesniej dodac cos z wyzszym ig np owoc swiezy/suszony / białko. Staram sie wiecej spac, ale i tak [...]
[...] kabanosy {{:-( wiem, że to żadne usprawiedliwienie, ale nie chciałam iść na głodniaka na zakupy, a w lodówce zostały mi pingwin i światło Napoje:woda ok 1,5 litra, zielona herbata ok 1l, 2 kawy bez mleka i cukru Warzywa: pomidory, cebula, kiełki rzodkiewki, rukola, seler naciowy /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/6b31523f90c74af6ab9304e93f42f424.png
[...] w domu. Sałatka ta składa się głównie z sałaty, pomidora, cebuli, kukurydzy, rzodkiewki i sosu który robi mój ojciec (oliwa z oliwek, różne oleje roślinne, trochę śmietany, cukru i chyba tyle) Okej, chleb zmienię na pełnoziarnisty. Jeszcze apropo tego co napisał Paweł W.: Trochę mnie zaskoczyło to co napisałeś na temat diety wysokobiałkowej. [...]
Proste pytanie, które może dla niektórych być oczywiste ale chce mieć pewność, czy substancje słodzące wchodzące w skład odżywek mam tu na myśli głownie białko są zawarte w tabeli z wartościami odżywczymi, jeżeli tak to patrzeć oczywiście na ilość cukru?
[...] w dniu 2014-10-29 10:00:34 banan bardzo słabą opcją? w sumie miałbyś rację, gdyby zawierał samą fruktozę, a tak nie jest. Tak jak pisał popuri w bananie jest wiele źródeł cukru. Połączenie fruktozy z glukozą również sprawdziło się w kwesti szybkiego uzupełnienia glikogenu, to połączenie wypada nieco gorzej niz sama glukoza, ale myślę, że nadal [...]
[...] ponieważ cukier będzie rosnąc, a wysiłek sprawi że na bieżąco będzie nieco się obnizał, tzn będzie się równowazyć. Oczywiście jak przesadzimy, mozemy mieć skok cukru po czym spadek i uczucie senności. Po treningu organizm ma naturalnie wysiłkiem obnizony poziom cukru, a miesnie sa nieco bardziej "chłoonne" - tu nadmienie że efekt [...]
[...] i gotujemy jeszcze 10 min. Gotowy dżem przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 15 min. chodzi mi oczywiście o cukier, mi on do smaku wogóle nie jest potrzebny, ale wiem, że cukier konserwuje; zastanawiam się, czy jak go zrobię bez cukru i zapasteryzuje to czy mi się nie zepsuje??? a może któraś ma fajny wypróbowany przepis na dżem lejdisowy?
[...] spam 8-) laski, mam pytanie chodzi mi oczywiście o cukier, mi on do smaku wogóle nie jest potrzebny, ale wiem, że cukier konserwuje; zastanawiam się, czy jak go zrobię bez cukru i zapasteryzuje to czy mi się nie zepsuje??? a może któraś ma fajny wypróbowany przepis na dżem lejdisowy? Ja przetwarzałam czereśnie, jabłka, agrest, wiśnie i aronię. [...]
[...] ponieważ cukier będzie rosnąc, a wysiłek sprawi że na bieżąco będzie nieco się obnizał, tzn będzie się równowazyć. Oczywiście jak przesadzimy, mozemy mieć skok cukru po czym spadek i uczucie senności. Po treningu organizm ma naturalnie wysiłkiem obnizony poziom cukru, a miesnie sa nieco bardziej "chłoonne" - tu nadmienie że efekt [...]
[...] ponieważ cukier będzie rosnąc, a wysiłek sprawi że na bieżąco będzie nieco się obnizał, tzn będzie się równowazyć. Oczywiście jak przesadzimy, mozemy mieć skok cukru po czym spadek i uczucie senności. Po treningu organizm ma naturalnie wysiłkiem obnizony poziom cukru, a miesnie sa nieco bardziej "chłoonne" - tu nadmienie że efekt [...]
[...] takich dań innym to twierdzili, że mają jakiś beznadziejny posmak (czego ja nie czułem). Ostatnio na test zrobiłem sobie identyczną jak kiedyś, salsę warzywną z odrobiną słodzika w środku zamiast cukru. Nie byłem w stanie zjeść. Dziwnie ZA SŁODKA, chemicznie zaciągająca słodyczą... Dramat. Teraz się odzwyczaiłem na całe szczęście co POLECAM :-))