[...] fatty acid). Studies have shown that CLA can increase lean body mass and decrease fat, inhibit the growth of tumors and enhance immune function. CLA is found naturally in beef, cheese and whole milk. # Copper Active in the storage and release of iron to form hemoglobin for red blood cells. # Cortisol A catabolic hormone that is released [...]
[...] z indyka, kokosowy z kakao, kawa 18:00 94 kokosowy z kakao (sporo nawet, prosto ze sloika jedzony) , kawa 19:15 138 1j. humalogu , 2j. humulin siemie lniane z chia, beef tallow 22.00 125 1j. humalogu ketony 4.8 - po tej ilosci tluszczu. wypilam na to 3 litry muszynianki zeby to wyplukac bo 4.8 to chyba za duzo troche...a pomiar robilam [...]
B 50 - a gdzie kupujesz wołowinę? I jak się ona <po angielsku nazywa>> Tzn. nie chodzi mi o słówko "beef" oczywiście. Bo ja jakoś do tej pory nie miałem szczęścia z wołowiną tutaj.
[...] of 1,250 calories. Hardly a sustainable amount for anyone, nevermind an 80 kilogram, hard training male. However, the consumption of good quality protein, such as lean beef, invariably involves the consumption of fat. To get 262.5 grams of protein, one would have to consume about 1.3 kilograms of meat (I use meat as an example; the protein [...]
[...] , ławka , drążek , poręcze , obciążenie , sztanga , hantle... czyli masz już wszystko co trzeba do domu Odżywki sobie jakieś możesz kupić skoro nie masz co z kasą robić Szepke , wiesz że beef w spamie Cie ominoł Edit: teraz zobaczyłem że nie chcesz supli , no to obciążenia nigdy za wiele. Zmieniony przez - snake126 w dniu 2010-08-27 16:45:57
Rozumiem, rozumiem. Tylko co? mam czytać bezczynie jak gość mnie niesłusznie oskarża i wyzywa? Wybaczcie, że musieliście czytać ten cały beef. Kiedyś nie było internetu i takie rzeczy wyjaśniało się inaczej - osobiście i dosadnie. Wrócę do tych czasów i wyjaśnię to osobiście. Jeszcze raz przepraszam.
[...] wieprzowe do pieczenia lub na gulasz 8,90/kg żeberka ekstramięsne 8,95/kg boczek wieprzowy 9,59/kg mięso wołowe do pieczenia lub na gulasz 20,99/kg ser gouda 12,50/kg ser sokół 15,90/kg tatar wołowy beef master 200g 4,95 serek wiejski OSM Koło 200g 1,49 turek brie i camembert 2,99 woda muszynka 1,5 l 0,95 pieczarki 4,99/kg papryka biała 2,99/kg
po wpisaniu beef chuck wyskakuje mi milion dziwnych odmian grillowanych, duszonych kawałków mięsa otrymowanych do 0" tłuszczu, do 1/8" tłuszczu.... Nie potrafię tam znaleźć normalnej, średniej karkówki wołowej surowej. Zmieniony przez - Jeffrey Dahmer w dniu 2013-05-12 17:17:56