[...] drugi, bądź trzeci posiłek. 3.OMLET NR 3- SUPER NA OSTATNI POSIŁEK -30g proteiny naturalnej - cynamon -2 białka jaj -otreby pszenne -siemię lniane -mozna dodać 3 kropelki aromatu do ciast, np. kokosowego Sposób przyrządzenia: -w szklance w małej ilości ciepłej wody rozpuszczam 2-3 słodziki -w osobnym pojemniku (ja robie to w szejkerze) [...]
[...] po treningu, przed snem oraz w ciągu dnia między posiłkami. Zaleca się stosować mikser lub SHAKER (dostępny w naszym sklepie - kliknij). Skład: białko serwatkowe (96%), aromat, substancja słodząca: cyklaminian sodu i sacharyna, substancja przeciwzbrylająca: węglan magnezu, barwnik: beta karoten PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW CENA to 190 zł.
[...] instant, dekstroza, maltodekstryna, fruktoza, fosforan wapnia, chlorek sodu, węglan magnezu, witamina C. Składniki pomocnicze: kwasek cytry- nowy - regulator kwasowości, aromat pomarańczowy - substancja aromatyczna naturalna oraz identyczna z naturalną, betakaroten - substancja barwiąca. Sposób użycia sugerowany przez producenta: W celu [...]
[...] drugi, bądź trzeci posiłek. 3.OMLET NR 3- SUPER NA OSTATNI POSIŁEK -30g proteiny naturalnej - cynamon -2 białka jaj -otreby pszenne -siemię lniane -mozna dodać 3 kropelki aromatu do ciast, np. kokosowego Sposób przyrządzenia: -w szklance w małej ilości ciepłej wody rozpuszczam 2-3 słodziki -w osobnym pojemniku (ja robie to w szejkerze) wsypuję [...]
[...] Jeżyny to cała rodzina roślin, do której należą między innymi maliny. Jeżyny nierzadko można spotkać rosnące dziko, ale zanim będziemy się delektować ich kwaskowatym, aromatycznym posmakiem – warto poznać, jakie właściwości i jakie może być ich zastosowanie. Są bardzo dobrym źródłem m.in. witaminy C. Dzięki temu dobrze wpływają nie tylko [...]
[...] tworząc aminy. Karmelizacja ma miejsce w temp. Powyżej 150°C, podczas której powstają „pachnące trucizny" - maltal, furfural, furanon, chrymetylofurfural (bezwodniki). Za aromat pieczeniowy odpowiada kolejny ciekawie brzmiący związek dimetylopirazyna. Reakcje Maillarda prowadzą do powstania zabrązowionej, smakowitej skórki, poprawiają [...]