SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

alat 48

  • Tested - Adam Suker - Progress z FitMax'em

    Post
    FITMAX

    sobie najbardziej cenie. HDL 38 LDL 131.60 ALAT 48 ASPAT 56 Wolny Test 18 1. Jest się czym martwić jeśli chodzi o wątrobę ? przeglądając wczoraj twój dziennik przeczytałem że alat i aspat mogą być lekko podwyższone dzień po wysiłku, a ja niestety badałem dzień po treningu siłowym. 2. Czym może być spowodowany za wysoki LDL ? bo w za duże spożycie z

    Odpowiedzi: 963 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-14 11:04:28 Liczba szacunów: 0
  • Ile można ciagnąc orale?? Ile najdłużej ciągneliscie, dawki i co??

    Post
    Doping

    dzisiaj zrobilem badanie wątroby, i wyszlo według mnie bardzo dobrze w porownaniu do tego co było na cyklu(alat ok 140, aspat 60) teraz jest: ALAT 48, ASPAT 34, GGTP 23. Suplementowalem sie tak jak wcześniej pisalem essentiale i TADem. Od dzisiaj zacząłem brac wino w dawce 40mg ed myśle że wątroba da rade jeszcze 6 tygodni na winku

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 2684 Data: 2009-12-14 22:12:32 Liczba szacunów: 0
  • PH - alternatywa dla SAA

    Post
    Doping

    w stanie brać więcej lecz stawy i ścięgna ledwo dają radę wiec trzeba zachować chłodny rozum, waga w pierwszych 2 tyg mocno podskoczyła do góry w dalszych dniach waga wzrastała lecz nie tak gwałtownie. Saidów brak nic nie odczuwam a spodziewałem się back pumps mocnych lub problemów z bebechami po tym co ludzie pisali. Po 3 tyg alat 48 a aspat 54.

    Odpowiedzi: 3779 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-01-07 10:42:08 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Qitr - Robimy maske wreszcie

    Post
    ActivLab

    leukocyty 3,6 norma od 4,0 a alat 48 norma od 41 trening dzień wczesniej i rano sie porozciagałem przed pobraniem krwi

    Odpowiedzi: 324 Ilość wyświetleń: 13377 Data: 2016-05-21 17:34:31 Liczba szacunów: 0
  • Niedoczynność tarczycy - problem niedoceniany

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Hej, mam 22 lata i mój problem wygląda podobnie. Mam wiele objawów niedoczynności tarczycy. Bardzo sucha skóra twarzy, myślałam że to alergie, przeszłam wszystkie testy płatkowe, nic nie wykazały. Lekkie bóle w okolicy serca, na Ekg lekarz zauważył niemiarowy rytm. Zaburzenia okresu + bardzo bolesne miesiączki, lekarz powiedział, że taki mój urok,

    Odpowiedzi: 121 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-18 10:52:33 Liczba szacunów: 0
  • Poziom kwasu moczowego (dna moczanowa)

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    http://www.sfd.pl/temat162622/ - tu pisałem wszystko, co i powiedzieli. Generalnie nic. Po prostu, że tak mam i tyle - to było 1.5 roku temu w szpitalu (obserwacja na oddziale hepatologii). Badanie na HCV robiłem 3 razy, HBS też. Zaszczepiłem się na wzw B. O jelitach nic nie mówili. Zrobili mi rentgena, ponoć zdjęcie zginęło, ale opis został - ja g

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-06-28 19:42:31 Liczba szacunów: 1
  • Poziom kwasu moczowego (dna moczanowa)

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    O samej chorobie czytałem już sporo. Natomiast nigdzie nie spotkałem jednoznacznej informacji o tym, jaki poziom należy traktować jako wskazujący na dnę. Inne badania, w tym mocz - zbiórka całodobowa - wyszły w normie. Wątrobą - zerknij na mój drugi wątek o ALAT. Ibuprom brałem bardzo krótki ze względu na tę moją wątrobę. Kupiłem jakąś maść przeciw

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-06-28 16:29:35 Liczba szacunów: 1
  • ALAT - 68, Amylaza 69 - co to oznacza?

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    hej Jacek Fajnie, ze o tym napisales to uswiadomi sporo osob, ktore zle sie odzywiaja o tym, ze watroba jest wazna. Powiem Ci szczerze, ze schorzenie ktore Ciebie dotknelo nie jest jakies przerazajace i wyniki nie wskazuja wcale na HCV, takze moim zdaniem badz spokojny. Niemniej jednak nie lekcewaz tego wyniku, poniewaz stluszczenie w dluzszej pers

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-11-13 17:42:11 Liczba szacunów: 0
  • ALAT - 68, Amylaza 69 - co to oznacza?

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    do gosiapap: Mam wyniki ALAT 90,7 AspAT 48,7 mam podejrzenie o mononukleoze zakażną. Jakie miałaś objawy mononukleozy? Ja mam limfadenopatie. Napisz jak możesz jak to u Ciebie wygląda. jestem przed wizyta do lekarza odnośnie wyników badań. Pozdrawiam

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-14 22:59:34 Liczba szacunów: 1
  • *** Mini Encyklopedia ***

    Post
    Doping

    Somatostatyna somatostatin hormonum sive analogum H01CB Działanie: Naturalny hormon o budowie tetradekapeptydowej wyizolowany początkowo z podwzgórza, a następnie zidentyfikowany w komórkach D trzustki, błonie śluzowej żołądka oraz w licznych komórkach przewodu pokarmowego. Do celów leczniczych stosowana jest somatostatyna uzyskana syntetycznie.

    Odpowiedzi: 66 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-07-25 12:52:45 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    ktoś powie coś na temat wynikow robione w Dunskim labolatorium po biciu hgh i ciężkim treningu siłowym Hej, Til orientering. Der foreligger yderligere svar på dine prøver. Yderligere info. følger ved kommende konsultation.  Mvh, ABJ 09/10/2017: Alanintransaminase ;P = 74 U/L (10 70) Androstendion;P = 3.85 nmol/L (1,70 6,90) Basofilocytter;B =

    Odpowiedzi: 26720 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-10-19 12:09:06 Liczba szacunów: 0
  • NATURALNA GINEKOMASTIA i nie tylko-prosze nie kasować!!

    Post
    Doping

    ja wlasciewie nie wiem co mam bo objawy mam jak przy niedoczynnosci: niemoge schudnac mimo niskokalorycztej bogatobialkowej diety ok 1500 kcal dziennie i do tego 3 godziny dziennie aerobik i 3 razy w tygodniu silownia, mam celulitis na tylku nawet, jestem spuchniety woda, mam sucha luszcaca sie skore zatkane pory ale teraz objawy nadczynnosci:od 5

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 13257 Data: 2007-01-21 23:23:28 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] hardstell redukcja z 196kg

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Miałeś jakieś badania pod kontem postawienia diagnozy? Tak ogolnie mialem robione badania juz dawno temu ale ani skierowania do endo nie dostalem od rodzinnego ani jakos nie ogarnialem tematu moja mama ma chorobe hashimoto i babcia miala i jakos tak wyszlo zaglebilem sie w temat troche poczytalem wyszlo ze mam niedoczynnosc a moze i chorobe hash

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 6844 Data: 2017-06-12 21:28:35 Liczba szacunów: 0
  • DT Kajtek_84 -Podsum. str.24

    Post
    Ladies SFD

    Hejo... Dzięki dziewczyny};-) chanula, etrala,Lejjla,Crispy,Emkaza:-) , co do głowy to miałam kiedyś bliskie spotkanie z szafą ...i od tego mam różne dziwactwa byłam u neurologa jestem pod kontrlą miałam badania neurologiczne oprócz TK podobno nie ma potrzeby wszystko wporządku. A żołądek przestał boleć ale zbiore się i pójdę do gastro. Dzisiaj zro

    Odpowiedzi: 531 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-16 18:43:47 Liczba szacunów: 0
  • Wątroba - interpretacja wyników

    Post
    Doping

    Ok, dziękuję. Hepatil i Sylimarol biorę dalej (nie wiem czy na wątrobę mi pomógł, ale na pewno na głowę pomaga ;-) ). Mogę dorzucić jeszcze Essentiale? Jeszcze tylko Wikipedia mi trochę namieszała: Z uwagi, że rutynowo określa się zarówno poziom AlAT jak i AspAT, do diagnostyki również weszło pojęcie wskaźnika de Ritisa, czyli stosunku AspAT do AlA

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2097 Data: 2014-05-09 23:45:10 Liczba szacunów: 0
  • Morfologia po raz enty:)

    Post
    Zdrowie i Uroda

    ok krzykacz dobrze ze jestes moglbys jeszcze powiedziec mi robilem proby watrobowe ale idioci chyba nie zrozumieli ze chodzi o aspat i alat i dostalem tylko jakies GGTP i wyszlo 28:) norma 1-55 Dalej sie martwic o watrobe i zrobic aspat alat czy nie trzeba? i jeszcze robilem na testosteron i estradiol test- 18 norma 9-55 estradiol 48 norma 0-

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1747 Data: 2007-11-30 17:46:43 Liczba szacunów: 0
  • markotki zmagania ze słabościami

    Post
    Ladies SFD

    No i wyniki badań: cholesterol 179 mg/dl - 130-200 trójglicerydy 35,34 md/dl - 30-135 glukoza 85,59 mg/dl 70-99 TSH 1,79 uIU/ml 0,35-4,94 FT4 0,96 ng/dl 0,7-1,48 FT4 2,24 pg/ml 1,71-3,71 ALAT 17,24 U/l 0-31 ASPAT 21,25 U/l 0-32

    Odpowiedzi: 411 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-17 21:55:30 Liczba szacunów: 0
  • 35l pierwszy cykl

    Post
    Doping

    Panowie, potrzebuję pomocy z interpretacją wyników i kilkoma sprawami. Jestem w 20 tygodniu pierwszej częsci cyklu (masa). 1-21 deka 200mg/week 1-17 cypio 250mg/week 18-25 cypio 200mg/week Od 3 tygodni zmieniłem lab z cypio od jakiegoś czasu zacząłem odczuwać więcej skutków ubocznych bycia ON. Nie koniecznie związanych ze zmianą labu, ale wyniki ju

    Odpowiedzi: 96 Ilość wyświetleń: 4596 Data: 2014-03-06 18:10:07 Liczba szacunów: 0
  • ALAT - moja przygoda

    Post
    Zdrowie i Uroda

    , po spożyciu 100 tabeletek Heparegen udałem sie na badanie, z którego wyszło: AspAt - 33 norma 9-48 ALAT - 49 norma 5-49 GGTP - 16 norma 10-70 zbijać dalej ten wynik alat-u czy jak jest norma to ok i wystarczy?? oczywiście przez to doświadczenie odstawiłem całkowicie alkohol co mnie z jednej strony bardzoo cieszy. pozdrawiam 09.08.2006 był

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 10924 Data: 2006-08-08 20:45:08 Liczba szacunów: 1
  • Meta mity skutków ubocznych czy prawda??

    Post
    Doping

    Dzięki za cynk;p Dawno temu 3-4lata temu jakieś wy***ki ruskie co same problemy byly po tym. Teraz jelfa 15mg ed 100tab. Na razie problemy gastryczne. Alat Aspat przed cyclem w normie po 1,5tyg ON, Aspat 48 norm(35) Alat 61 norm(45) Zmieniony przez - Dccap w dniu 2010-10-19 22:09:58

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1699 Data: 2010-10-19 22:05:42 Liczba szacunów: 0