SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ANALIZA PODCZAS CYKLU (KOREKCJA CYKLU)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 364

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1664
Witam serdecznie,
PANOWIE WCZEŚNIEJ MIAŁEM ZAŁOŻONY NASTĘPUJĄCY TEMAT:
"Uprawiam sporty wytrzymałościowe/siłowe od 6 roku życia z sukcesami mniejszymi a niektórymi nawet można się pochwalić. Obecnie jestem przed zawodami mało tego przed testami do pewnej formacji. Chciałbym poprawić swoje wyniki nie wskakując z wagą wyżej niż jestem, chodzi mi przede wszystkim o podciąganie wykonuje 13 powtórzeń dobrze by było gdybym na cyklu mógł ich wykonać o 5 więcej na potrzeby testów. W pływaniu również chciałbym się poprawić i innych elementach takich jak bieganie 3000m, mimo że minimum wymagane już robię to chciałbym wyśrubować wyniki.
Waga: 94
Wzrost: 187
Staż na siłowni: głównie crossfit, stacje, interwały pod boks
środki które posiadam do cyklu to propionate oraz NPP i wino.
Winstrol biorę już miesiąc ze wszystkimi możliwymi osłonkami na wątrobę które mnie wspomogą i po miesiącu wykonałem badania i nie mam żadnych odchyleń od normy, jest jak było, więc wino będę ciągnął dalej 30mg codziennie, siła poszła do góry bez przyrostów masy a nawet z 2 kg zeszło.
Teraz zaczynam cykl z propionate i chciałbym bić wraz z NPP po 100mg co drugi dzień przez około 8 do 10 tygodni oczywiście wino nadal 30mg dziennie.
Dieta na ujemnym bilansie kalorycznym, trening 2 razy dziennie, często w bluzach itd.
Suplementacja: osłonki wątrobowe, regeneracja wątrobowa , witamina C1000 3x dziennie, animalflex, mutant whey po treningu zależnie jaki był ciężki 37g lub 74g do tego wszystkiego MSM. Po cyklu wrócę na kreatynę, booster, ZMA oraz inne badziewka.
Pytanie moje czy uważacie ten cykl za rozsądny w mojej sytuacji ? czy jakieś rady konkretne otrzymam? Czy jakieś propozycje, modyfikacje odnośnie cyklu na tych środkach co posiadam, może odpuścić NPP? Zaznaczam nie zależy mi na rekordach na ławce ani na masie mięśniowej większej, ma pójść siła ma pójść wydolność ma być mocny nerw, chwyt.
Uważam że jest tutaj potrzebne zupełnie inne podejście niż do sportów sylwetkowych, cykl natomiast jest podobny jak do początkujących kulturystów, różnie się od kulturystów, treningiem, ilością treningów oraz dietą. Bardzo proszę o rady jeżeli ktoś posiada pewne informacje odnośnie odbloku po takim cyklu również bardzo proszę o wypowiedź.
Dziękuję za wszelaką pomoc"

OBECNIE MOJA SPRAWA WYGLĄDA NASTĘPUJĄCO:
Zdecydowałem się na cykl kontynuacja winstrolu oraz prop bez NPP żadnego, wstawiam poniżej wyniki badań czy uważacie że należy odstawić już winstrol ? i kontynuować samym propem? czy E2 obniżać już czymś czy bez paniki, nie odczuwam żadnych dolegliwości, gino i innych oprócz większej senności?
HDL: 22.8 Norma: 40-60
LDL: 121 Norma 0-115
Aspat 39 Norma 35
Alat 48 Norma 35
E2 794 pmol/L Norma 41-159
PRL 376 Norma 86- 324
Testosteron 136 Norma 8-30
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Ranking TOP10 spalaczy tłuszczu

Chcesz wspomóc walkę z niechcianym tłuszczem? Zastanawiasz się jaki produkt wybrać?

Zobacz ranking
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6324 Napisanych postów 9474 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 406111
Pogratulowac wyniku e2 i tego, ze nie odczowasz sajdow. Tak czy inaczej bym to zbijal. Co do wina to watroba nie dostala jeszcze po doopie natomiast lipidy sie rozjerzdzaja.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 1615 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 23367
Kolejny rekordzista
Tym razem E2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1664
Najlepsze jest to że jest po 8 strzałach chyba dopiero propa 100 co drugi dzień ... i tak mi E2 wyj**ało ? to jest wogóle możliwe? Niestety nie mam badań przed cyklem E2, robiłem tylko wątrobowe i testosteron natomiast aż nie chce mi się wierzyć... bo jest bez gino bez wielkiego otłuszczenia i bez żadnych sajdów...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1664
dla mnie ten wynik E2 jest nie realny, natomiast wezmę jakieś tabsy i obniżę go bo innego wyjścia nie mam i zrobię jeszcze raz badania, uważacie że aromasin będzie okej ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6324 Napisanych postów 9474 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 406111
Exe troche malo przy tak zacnym wyniku. Ale ty wez po tabsie eod i zbadaj moze jeszcze raz w pn sam estradiol, bo na prawde trudno w to uwierzyc przy takiej dawce testa. W 79,4 to bym nie mial watpliwosci


Zmieniony przez - Krzychu79 w dniu 10.01.2019 20:20:28

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 65 Napisanych postów 201 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 118464
Zrob jeszcze raz e2 najlepiej w innym labie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1664
Krzychu też bym w 79.4 uwierzył ale nie sądzę że to tylko pomyłka z przecinkiem bo dali 794.4 a podają z dokładnością do jednej do jednej cyfry po przecinku czyli 79.44 nie może być
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1664
Jutro idę powtórzyć wynik zobaczymy vo wyjdzie... przecież to nie możliwe żebym miał takie E2, bo przez 8 strzałów tak nie poszło w górę a to oznacza że musiałem mieć wcześniej takie wysokie a zawsze wcześniej byłem czysty , wyniki morfologii dobre, serce git, ruchanie git , żadne gino i inne objawy, dla mnie ten wynik to jakaś abstrakcja.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Libido na masie a na redukcji

FuckBaton