SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyniki badań - DAA+antyestrogen

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1720

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 516 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15177
Cześć. Postanowiłem sprawdzić, czy tak reklamowany DAA w połączeniu z antyestrogenem rzeczywiście może podnieść poziom testosteronu.
Stosowałem przez miesiąc:
1. AD-3 PCT firmy Lecheek - 2 kaps na noc
2. DAA Activlab - 2 kaps rano i 2 kaps na noc

Suplementację zacząłem w trzecim tygodniu redukcji.

Wyniki badań przed:
Estradiol 120,6 norma 28,0 - 156,0
Testosteron 16,19 norma 9,90 - 27,80
Aspat 45,00 norma 9,00 - 48,00
Alat 53,00 norma 5,00 - 49,00


Wyniki badań po:
Estradiol 107,0 norma 28,0 - 156,0
Testosteron 15,75 norma 9,90 - 27,80
Aspat 31,00 norma 9,00 - 48,00
Alat 36,00 norma 5,00 - 49,00

Żadnych pozytywnych ani negatywnych skutków takiej suplementacji nie zauważyłem.
Wnioski proszę sobie wyciągnąć
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10785 Napisanych postów 47392 Wiek 26 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 57816
hah, no ciekawe :) Dobrze wiedziec i najlepiej przetestowac jeszcze na sobie



Ciekawe ile suplementów jest jeszcze tak przereklamowanych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 516 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15177
Po tym nieudanym "cyklu" postanowiłem, że nigdy więcej nie kupię żadnego DAA, ZMA, Tribulusa, antyestro itp. Tylko białko, kreta, ewentualnie BCAA, beta alanina. Szkoda kasy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3903 Napisanych postów 34915 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 254290
ZMA rozpatrywałbym jednak w kontekście innych kryteriów. W moim i wielu innych osób odczuciu, nie jest stratą kasy

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1053 Napisanych postów 21931 Wiek 7 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 336935
duża różnica w próbach wątrobowych,
wiesz czym to jest spowodowane?
co do innych supli jak zma czy tt to nie ma w ogóle co rozpatrywać w kwestii podniesienia testosteronu ale nie można powiedzieć ,że są zupełnie bez uzuteczne bo np.tt fajnie się często sprawdza przy poprawie libido
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 516 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15177
Próby wątrobowe lepsze bo na kilka dni przed badaniami przestałem jeść mięcho smażone. ZMA również leciał razem z tymi dwoma rzeczami, a reklamowany jest jako booster teścia, wiec dla mnie jest zbędny.

Zmieniony przez - STEFN w dniu 2014-10-05 20:26:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1053 Napisanych postów 21931 Wiek 7 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 336935
i tylko takia zmiana z tym miesem?
jezeli to co mowia w reklamach/pisza w opisach supli to wiekszosc cierpiała by na przerost masy itd.
co do samego testu to ciekawe, sporo osób chwali daa tylko nie wiem czy tez robili badani,
moze ktos bardziej zagłebiony w temat zajrzy i bedzie potrafil to jakos wyjasnic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 516 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15177
Wyniki wątrobowe poprawiły się, bo wziąłem trochę hepatilu i w tym suplu Lecheek też była jakaś osłonka. Wychodzi na to, że tam była tylko ta osłonka )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8066 Napisanych postów 149330 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1184227
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1053 Napisanych postów 21931 Wiek 7 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 336935
widze ze zalozyles temat w innym dziale,
tam slusznie ktos zauwazyl, ja nie doczytałem o redu ze spadek tescia moze miec z tym wlasnie zwiazek,
w którym tygodniu redu robiłes badania i jak wygladał rozklad makro? bo przy niskich tłuszczach sprawa hormonów ma sie troche gorzej niz zwykle..

Zmieniony przez - wincol w dniu 2014-10-05 23:26:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 516 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15177
Pierwsze badania zrobiłem po 2 tyg redukcji, dokładnie 1.09, a drugie badania 02.10.
Dieta niestety nie wyliczona fachowo. W 1,5 miecha zeszło 6-7kg. Dodam, że libido w czasie tej suplementacji kiepściutkie, ale przed z tego co pamiętam nie było o wiele lepiej. W sumie to nie wiem jaki to test, tam gdzie robiłem była tylko jedna opcja, nie było podziału na wolny i całkowity. Na wydruku też nie jest napisane.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gain Bolic 600 - dobry suplement czy nie ?

Następny temat

Odżywki, a trening poranny

WPC zestaw