[...] ale może coś znajdziesz http://ezinearticles.com/?Casein-Protein---Slowly-Processed-Equals-Better-Absorption&id=594575 "The speed of absorption of dietary amino acids by the gut varies according to the type of ingested dietary protein. This could affect postprandial protein synthesis, breakdown, and deposition. To test this [...]
http://www.bitterpoison.com/archive/calculate-acid-alkaline-with-pral-formula/ http://www.thepaleodiet.com/nutritional_tools/acid.shtml Zaznajamiając się z treścią tych 2 stron będziesz wiedział mniej więcej jakie produkty zakwaszają a jakie odkwaszają organizm pzdr Zmieniony przez - debee w dniu 2010-03-24 13:34:21
Wrong - weź przestań, to jest kategorycznie za mało... Chyba naprawdę zdupiłam sprawę tym, że nie robiłam w DNT aerobów, wtedy by było więcej niż 350 kcal spalone dziennie. Ale teraz się poprawię i będę ich więcej robiła. I po treningu obwodowym wskoczę na bieżnię i się nie będę ze sobą patyczkowała, chociaż jak się na bieżnię patrzę, to mi słabo [...]
Mam halodrol Liquigels lecz różni się tym składem na pierwszej stronie od tego na sfd ( ) Reszta jest identyczna Umnie jest : Arachidonic Acid 40% in a proprietary fatty acid/oil blend ) Peak ATP adenosine 5 triphosphate disodium salt LJ100 Tongkat Ali Extract (stradadized for 22% eurypeptides 40% glycosaponins ) sodium apha lipoic acid , [...]
[...] SFD ( http://www.sfd.pl/sklep/Gaspari_Nutrition_Halodrol_Liquigels-opis3111.html ) Różni się tylko składem - u mnie jest Arachidonic Acid 40% in a proprietary fatty acid/oil blend ) Peak ATP adenosine 5 triphosphate disodium salt LJ100 Tongkat Ali Extract (stradadized for 22% eurypeptides 40% glycosaponins ) sodium apha lipoic acid , [...]
Magnez** 80% Albion® amino acid chelate 20% magnesium oxide/ magnesium oxid /tlenek magnezu 150 mg 50% tylko przeleciałem oczami posty w tym temacie i czegoś najwyraźniej nie załapałem, mam w ręce stare i nowe pudełko jakie na jakie chelaty olimp zrobił wymianę? bo ja widzę to samo
[...] satisfactory... “I would shun altogether all highly seasoned and sour dishes. Much has been said lately in praise of sugar as food, but as artificial sugar is an acid-forming substance, I should not recommend it. Natural sugar, such as is contained in dates, figs, and other fruit, is certainly preferable... “I maintain that [...]
[...] of 11 beta-hydroxysteroid dehydrogenase (11 beta-OHSD) can cause excess mineralocorticoid effects and hypokalemia. Several substances causing hypokalemia (glycyrrhizic acid in licorice and gossypol) inhibit this enzyme. We tested other compounds for activity to inhibit 11 beta-OHSD in guinea pig kidney cortex microsomes with NADP as [...]
[...] inhibitorami tego enzymu. Klasycznym przykładem nabytego niedoboru 11β-HSD2 jest zahamowanie aktywności enzymu przez kwas glicyretynowy (ang. glycyrrhetinic acid) zawarty w lukrecji (Glycerrhiza glabra), będącej podstawowym surowcem w przemyśle cukierni- czym, a także farmaceutycznym . Spożycie lukrecji w dawce 200 g dziennie, co [...]
[...] Longer may increase the excretion of any glucuronide metabolites that do get formed, so they will not be around long enough in the liver to start down regulating any bile acid transporters that could lead to disease. " Ogolnie najwieksza roznica polega na tym, ze Heparegen, jak sama nazwa wskazuje, naprawie powstale juz uszkodzenia [...]
Wzrost 177 waga 85 BF okolo 20% Silownia 4 lata.. potem przerwa na 1.5 roku i teraz powrot do treningow. Cel - BF 8-10%, szybka regeneracja (trening 5x w tyg po 1godz lacznie z 20min aerobow - wysoka intensywnosc treningu) 07h00 - 20g izolowanego bialka + 20g kazeinowego bialka z 400ml odtluszczonego mleka 07h30 - miska platkow owsianych (80g [...]
Nie wiem, czy jeszcze aktualne, ale moze sie przyda EDITORIALS: S. Boyd Eaton, Melvin J Konner, and Loren Cordain; Diet-dependent acid load, Paleolithic nutrition, and evolutionary health promotion; Am. J. Clinical Nutrition, Feb 2010; 91: 295 - 297. O'Keefe JH Jr, Cordain L.; Cardiovascular disease resulting from a diet and lifestyle at odds [...]
[...] product leads to formation of all kinds of advanced Maillard reaction products such as lysylpyrraline, pentosidine, hydroxymethylfurfural, (iso)maltol, furfurals and formic acid. The content of these compounds in heated milk is, however, very low (with the exception of formic acid), and does not correspond to the breakdown of Amadori product in [...]
Smak: Watermelon. GG:776882 nie wysyłam za pobraniem, wpłata z góry na konto. Przedmiot mogę wystawić na allegro. Koszt wysyłki 10zł. Cena 75zł z kw do negocjacji. Pozdro :) Podstawowe zalety staka kreatynowego Ultimate Nutrition Horse Power: *niewiarygodny i długotrwały efekt napompowania * znaczny wzrost siły i wydajności * [...]
To ja powiem, że nic tak bardzo mnie nie mobilizuje jak przemieszanie hardrocka/metalu z elektroniczną. Muzyka pop/techno - uważam że robią z mózgu galaretę, ale jak kto woli... Jak słyszę te nowe "gwiazdy" w esce z ich produkowaniem się przy nowych "hitach" ( w niemalże każdej słyszę w zapowiedzi - HeY! HeY!) to daję sobie [...]
Magnesium (from amino acid chelate). Ja widze taka forme, ale to moze w nowej formule jest. Wapn mnie srednio interesuje. A Bor wazny jest dla kosci, podobnie jak witamina D, magnez oraz wapn-wapn specjalnie na koncu. :) Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2010-03-10 21:23:54
....mial ktos/jadl ktos: Whey Protein Isolate, Citric Acid, Enzyme Blend (Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Sucralose, Natural and Artificial Flavour, Colour. magziczne £ 24.75 Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-03-10 15:16:34