Witam, przez ponad rok trenowałem splita 3x w tygodniu, wzrosty były zauważalne, jednak przez pól roku nie miałem możliwości chodzić na siłownie a teraz mam możliwośc chodzić tylko w weekendy i raz w tygodniu w zwiazku z godzinami pracy dlatego mam pytanie czy taki trening i jest opłacalny przykładowo:
sobota; klata + biceps
niedziela: plecy + triceps
środa/czwartek: barki+ nogi
Wiem że w przypadku treningu tak duzych parti 2 dni z rzedu nie są wskazane ze względu na regeneracja.
Jednak innej możliwości nie mam dlatego prosze o informacje czy taki trening jest oplacalny lub może jak inaczej rozłożyć poszczegołne partie a może zamiast splita, fbw ?
Korzystając z okazji chciał bym zadać pytanie odnośnie suplementacji, dotychczas korzystałem z produktów treca tylko i wyłacznie jednak teraz przebywam poza Polska i nie mam możliwości zakupu produktów tej firmy.
Zastanawiam się nad zakupem:
Opti - Men - optimium neutrion - witaminy
Whey Pro XL - Interactive Nutrition - białko
mogli byście wypowiedzieć sie na temat tych supli ?
Oraz czy TCM kreatyna Olimpu jest dobra i czy oplaca mi się ja stosowac od początku treningu po pól rocznej przerwie od ćwiczeń
Pozdrawiam i prosze o odpowiedz
sobota; klata + biceps
niedziela: plecy + triceps
środa/czwartek: barki+ nogi
Wiem że w przypadku treningu tak duzych parti 2 dni z rzedu nie są wskazane ze względu na regeneracja.
Jednak innej możliwości nie mam dlatego prosze o informacje czy taki trening jest oplacalny lub może jak inaczej rozłożyć poszczegołne partie a może zamiast splita, fbw ?
Korzystając z okazji chciał bym zadać pytanie odnośnie suplementacji, dotychczas korzystałem z produktów treca tylko i wyłacznie jednak teraz przebywam poza Polska i nie mam możliwości zakupu produktów tej firmy.
Zastanawiam się nad zakupem:
Opti - Men - optimium neutrion - witaminy
Whey Pro XL - Interactive Nutrition - białko
mogli byście wypowiedzieć sie na temat tych supli ?
Oraz czy TCM kreatyna Olimpu jest dobra i czy oplaca mi się ja stosowac od początku treningu po pól rocznej przerwie od ćwiczeń
Pozdrawiam i prosze o odpowiedz