Jesli chodzi o trening to sprawa wyglada tak:
trening 4x w tygodniu poniewac klatke chce cwiczc oddzielnie (male przyrosty, najslabsz moj miesien) bica z tricem na zasadzie superserii, plecy z barkami, lub nogi z barkami
trening:
PON-klata
WT-aeroby
SR-Plery (bary??)
CZW-aeroby
PI-bic, tric
SO-Nogi, (bary??) aeroby
ND-caly dzien obijania sie, to co lubie najbardziej

Malo odpoczynku ale tluszczyk mam nadzieje ze spale, na brzuch do tego dodaje brzuszki na laweczce skosnej, podciaganie nog na drazku i na poreczach, spiecia
Jesli chodzi o klatke to najslabiej mi to idzie, nie potrafie jej poruszyc:( Nie lubie cwiczen izolowanych, sztangielki to nei dla mnie, ale gdybym jechal samymi sztangielkami to mozna by cos zrobic, ja mysle zeby dac wyciskanie na prostej, wyciskanie na skosie w gore, sztagielkami na skosie, rozpietki na prostej po 4 serie razem 16 serii troszke duzo w sumie jak na moja mala klatke wiec tutaj nei wiem co zrobic:/
Bic i tric to superserie, w tym pomocy nie potrzebuje:)
plery-podciaganie na drazku (jako rozgrzewka bo dopiero sie ucze tego cwiczenia) pozniej wioslowanie sztanga, wioslowanie sztangielkami, sztangielka w opadzie tuowia w podparciu, MC (uwielbiam cwiczyc plery)
nogi-czysta improwizacja

brzuch-to juz opisalem
bary-hmm... nie echaelm na bary z powodu kontuzji i mam w tej chwili bardzo slabe wiec co doradzacie??
To by bylo na tyle chyba, musze wrocic do cwiczen i zaczac rosnac, mimo iz trzeba troszke tluszczyku zredukowac, na szczescie tragedii nie ma

POZDRO 69 JAZDA

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ