Siema!!Mam 15 lat ćwicze juz 3 miesiece u kumpla na silce w piwnicy.Treningi nie były zbyt regularne,praktycznie ćwiczyłem tylko klatke i biceps ,ale teraz chce sie wziasc ostro za siebie.Ale jestem chudy i postanowiłem zakupic cos aby masa szybciej rosła oczywiscie mam diete.I znalazłem cos ciekawego w gazecie "Sport dla wszystkich" i chciałbym to zastosowac.
Rano:
-1 tabletka vitamin C 500g
Przed treningiem:
-40g Whey Gainer
Bezposrednio po treningu:
-40g Whey Gainer
-1 tabletka vitamin C 500mg
Przed snem:
-40g whey Protein 70
1 łyżeczka=5g
Mam kilka pytan:
1.Chodze tez na karate 2x w tygodniu (czwartek i wtorek)siłka 3x(pon.sr.pt.)i czy mam brac te wszystkie odzywki tez przed treningiem karate ?? czy tlyko przed silka,a przed karate nic nie brac ??
2.Napisane jest ze rano 1 tabletka vitamin C 500g a po treningu 1 tabletka vitamin C 500mg,czy to jest błąd w druku czy ta sa jakies rozne tabletki jesli bład w druku to ile brac ??
3.Ta Vitamin c to jest jakas specjalna ze sklepu kulturystycznego czy zwtkła witamina c z apteki ??
Prosze o pomoc z gory dzikei .Pozdro!!
ps.Pozniej wrzuce swoj trening i diete
Rano:
-1 tabletka vitamin C 500g
Przed treningiem:
-40g Whey Gainer
Bezposrednio po treningu:
-40g Whey Gainer
-1 tabletka vitamin C 500mg
Przed snem:
-40g whey Protein 70
1 łyżeczka=5g
Mam kilka pytan:
1.Chodze tez na karate 2x w tygodniu (czwartek i wtorek)siłka 3x(pon.sr.pt.)i czy mam brac te wszystkie odzywki tez przed treningiem karate ?? czy tlyko przed silka,a przed karate nic nie brac ??
2.Napisane jest ze rano 1 tabletka vitamin C 500g a po treningu 1 tabletka vitamin C 500mg,czy to jest błąd w druku czy ta sa jakies rozne tabletki jesli bład w druku to ile brac ??
3.Ta Vitamin c to jest jakas specjalna ze sklepu kulturystycznego czy zwtkła witamina c z apteki ??
Prosze o pomoc z gory dzikei .Pozdro!!
ps.Pozniej wrzuce swoj trening i diete