Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2743
mam 20 lat i cwicze gdzies od lutego 2004 czyli z 10 miechow i prawie systematycznie , i mam problem z przyrostami, bo jestem ogolnie spory chlopak a na klate na przyklad wiecej nie moge wziac w serii niz 65 70 kg, po pprstu nie rusza, przykladam sie do treningu cwicze tak ze miesnie mi puchna i robilem ogolnie silowe treningi czyli 6-8 powtorzen pozniej schodzilem do negatywnych, przez jakies 5 miesiecy stosowalem progresje standardowa , nastepnie przeszedlem do odwrotnej piramidki i ostatnie 1,5 miesiaca bawilem sie w trening niemiecki 3-4-5 ale sila w klacie idzie powoli, teraz postanolwiem ze schudne troche bo mam w pasie 93 cm i chce to zmniejszyc i sobie troche wyrzezbic, ale nie wiem co z ta klata jest naprawde jestem spory ,i nie zaczynalem od 50 kg masy i 70 w pasie tylko od genetyczne wyrobionej postury 180/80 kg , macie jakies rady jak modyfikowac trening albo zmienic cos aby to zaczelo w koncu sie pchac do przodu? wiem ze kazdy ma odmienne predyspozycje ale moze ktos sie zatrzymal jak ja na tej magicznej nie zdobytej 70 kilogramach