Witam!!
Jestem nowy na forum i nie mam pojęcia czy piszę w dobrym dziale. Proszę o wyrozumiałość.
Otóż mam problem z przyrostami w jednej partii mięśni - mianowicie klatce piersiowej.
Wszystkie inne "rosną"(siła i objętość).
Staż dopiero 4 miesiące.
Na klatkę robie 4ćwiczenia raz na tydzień.
Są to:
1.Unoszenie sztangi na ławeczce płaskiej 1x10 2x8 i ostatnia do ostatniego udanego
2.Unoszenie sztangi, skos górny - z reguły mniejszy ciężar o 10kg niż na płaskiej.
3.Sztangielki na płaskiej
4.ściąganie linek wyciągu górnego w bramie.
Dieta jest. Układana przez trenera u mnie w mieście. Jeśli byłaby zła, to w innych partiach nie miałbym przyrostów;)
Od tygodnia zacząłem brać Gain Bolic'a 6000. Dawki biorę mniejsze niż zalecane - 60g w dni treningowe i 30g w dni nietreningowe.
I wszystko ruszyło lepiej, tylko nie ta klatka...
Już zaczynam śmiesznie wyglądać... Barki, biceps, triceps, kaptury itd. ładnie widać, a klatka jaka była taka jest.
Na początku przez pierwsze 2 miesiące ładnie rosło wszystko.
Dodam, że trening na masę. Jestem bardzo chudy. Mam 198cm wzrostu i dzięki treningom przytyłem 6kg przez te 4miesiące. Aktualnie 81kg. Zaczynałem mając 75.
Tłuszu w ogóle nie mam... A dostarczam dużo.
Macie jakieś rady co do tej klatki?
Waga: 81
Wzrost: 198
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 4 miesiące
Uprawiane inne sporty: koszykówka
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): siłownia
Dieta: jest
Przeciwskaznania medyczne: ŻADNYCH
Zażywane suplementy: Gain Bolic 6000
Jestem nowy na forum i nie mam pojęcia czy piszę w dobrym dziale. Proszę o wyrozumiałość.
Otóż mam problem z przyrostami w jednej partii mięśni - mianowicie klatce piersiowej.
Wszystkie inne "rosną"(siła i objętość).
Staż dopiero 4 miesiące.
Na klatkę robie 4ćwiczenia raz na tydzień.
Są to:
1.Unoszenie sztangi na ławeczce płaskiej 1x10 2x8 i ostatnia do ostatniego udanego
2.Unoszenie sztangi, skos górny - z reguły mniejszy ciężar o 10kg niż na płaskiej.
3.Sztangielki na płaskiej
4.ściąganie linek wyciągu górnego w bramie.
Dieta jest. Układana przez trenera u mnie w mieście. Jeśli byłaby zła, to w innych partiach nie miałbym przyrostów;)
Od tygodnia zacząłem brać Gain Bolic'a 6000. Dawki biorę mniejsze niż zalecane - 60g w dni treningowe i 30g w dni nietreningowe.
I wszystko ruszyło lepiej, tylko nie ta klatka...
Już zaczynam śmiesznie wyglądać... Barki, biceps, triceps, kaptury itd. ładnie widać, a klatka jaka była taka jest.
Na początku przez pierwsze 2 miesiące ładnie rosło wszystko.
Dodam, że trening na masę. Jestem bardzo chudy. Mam 198cm wzrostu i dzięki treningom przytyłem 6kg przez te 4miesiące. Aktualnie 81kg. Zaczynałem mając 75.
Tłuszu w ogóle nie mam... A dostarczam dużo.
Macie jakieś rady co do tej klatki?
Waga: 81
Wzrost: 198
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 4 miesiące
Uprawiane inne sporty: koszykówka
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): siłownia
Dieta: jest
Przeciwskaznania medyczne: ŻADNYCH
Zażywane suplementy: Gain Bolic 6000