kiedys robiłem a6w jednak zrobiłem połowe ale dało mi to bardzo duze efekty zwłaszcza gorne czesci brzucha, jednak problem lezyw dolnej, gorna jest ok mało tłuszczyku itp twarde i bardzo wychuwalne miesnie jednak ten doł... tam mam najmniejszy miesien i on dosyc odstaje, jakie cwiczenia moge połaczyc z a6w aby go poprawic? czy moze abs jechac na niezly kaloryfer ?
kiedys robiłem a6w jednak zrobiłem połowe ale dało mi to bardzo duze efekty zwłaszcza gorne czesci brzucha, jednak problem lezyw dolnej, gorna jest ok mało tłuszczyku itp twarde i bardzo wychuwalne miesnie jednak ten doł... tam mam najmniejszy miesien i on dosyc odstaje, jakie cwiczenia moge połaczyc z a6w aby go poprawic? czy moze abs jechac na niezly kaloryfer ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
SOGUN
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
a potem przerwa 2-3 miesiaca z powodow zdrowotnych,
aha lubie od czasu do czasu wypic piwko czesciej w wakacje bo w roku szkolnym to nie choc raz na 2 tyg

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/

5 kanapek podwojnych z serem i szynką + pomidor zagrzane w mikrofali
wieczor obiad ziemniaki mieso i surowka
ze wzgledu ze jest tam mikro falowka bede jadł moze obiad w pracy,
co moge zrobic aby mi tak brzucha nie wypychało w przod?
jak cwiczyłem na mase jadłem 10 kanapek przytyłem ponad 10kg ale poszło w brzuch i klatke
Zoladek z racji tego ze jest bardzo rozciagliwy, wypycha sie na zewnatrz. Moja rada? jesc to samo lecz np amiast 7-8 kanapek, zjesc je 2 x po 4.
moze sprobuj jesc wiecej warzyw i owocow. Maja one blonnik, dzieki ktoremu szybciej poczujesz uczucie sytosci, a nie bedziesz sie napychał niepotrzebnie jedzeniem

Zmieniony przez - Vaizzard w dniu 2012-07-15 17:15:23
Moje rady odnośnie Diety, ćwiczeń wynikają z doświadczenia związanego z w/w elementami. Nie są to tylko przeczytane i przekazane rady z Wikipedii, lecz poparte wlasnymi ćwiczeniami i obserwacją organizmu. Więc jeśli masz zamiar Hejtować moją pomoc skierowaną do innych użytkowników lepiej jak zaczniesz prowadzić normalną wymiane zdań niż przechwalać ryj
Lubie tą gębe
o 6 jedna
o 9 trzy
0 11 jedna
o 13 trzy
o 16 jedna
o 19 obiad
teraz jem warzywa itp i zmniejszyłem do
o 6 zamiast kanpki bede jadł płatki z mlekiem owsiane
o 9 jakas kanape z serem moze białym
0 11 jakiegos owoca
o 13 kanapke sałatke