SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak smażycie pierś kurczaka?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4883

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 547 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5185
Generalnie chodzi mi o to że nie mam grilla a chce zjesc mieso z jak najmniejsza porcja tluszczu. Napiszcie co robicie aby piers sie nie spalila z powodu braku tluszczu pod nia, ale zeby finalnia miala go jak najmniej (telflon/zwykla patelnia/margaryna/maslo/inny tluszcz?)

pozdrawiam
delta9

One 44, two 45's, 3 loaded clips, 4 niggas roll, one nigga drives
500 Benz, 6 reasons why, This kid should die, We shootin every motherf*cker outside

WITAMINY - ZESTAWIENIE: http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=109896 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3576 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 23555
1. tak
2. tak im dłużej gotujesz tym bardziej sie ścina (dopuki ma sie co ścinać)
3. lepiej chyba smażyć bez tłusczu
4. wylącz caps locka

"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
MAFIA SFD RULEZ

AGILITY HANDLER PRO

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 596 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2595
nie smarz piersi jak nie chcesz mieć tłuszczu - ja ci polecam gotoanie piersi w bulionie. Do tego jakiś biały słodko-kaśny sosik i ryż i mniam !
Własnie teraz jem takie coś ... do tego mam jeszcze marchwekę gotoaną pokrojoną w kostke ....

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to kliknij na napis "CZYTELNIK DZIAŁU" w prawym dolnym rogu ::..

..:P:..:O:..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. Ira ..::..::..
GG 948921

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to daj soga ::..

..:P:..::..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. eNTi ..::..::..
...:::...:::...:::...GG 948921...:::...:::...:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 547 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5185
Myslisz ze wiekszosc cwiczacych gotuje piersi z kurczaka zamiast je smazyc?

pozdrawiam
delta9

One 44, two 45's, 3 loaded clips, 4 niggas roll, one nigga drives
500 Benz, 6 reasons why, This kid should die, We shootin every motherf*cker outside

WITAMINY - ZESTAWIENIE: http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=109896 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 596 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2595
tak własnie myśle - coś ci się nie podoba w tak podanym posiłku ?? - jak chcesz jeść zbędne tłuszcze to wp*****laj je ile wlezie - potem bedziesz gruby jak kloc z weglem !

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to kliknij na napis "CZYTELNIK DZIAŁU" w prawym dolnym rogu ::..

..:P:..:O:..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. Ira ..::..::..
GG 948921

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to daj soga ::..

..:P:..::..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. eNTi ..::..::..
...:::...:::...:::...GG 948921...:::...:::...:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 498 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 3645
ja mam sprzet do gotowania na parze.. ale jak to zaczynam jesc po tym ugotowaniu to wogole bez smaku, pozniej dodaje rozne bzdury (przyprawy) i robi sie zjadliwe , ale faktycznie gotowane = zdrowsze, Ale mozna tez gotowac jak kolega mowil w bulionie nie najgorsze...

... I cały misterny plan w ****u...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 6045 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 40153
Irex, bez sprzesady, mozesz smazyc najlepiej na beztluszczowym smazyku PAM, w ostatecznosci na oliwie z oliwek, ale sek w tym by nie panierowac piersi bo to same ww i tluszcz po smazeniu. Jesli robisz bez panierki to ok, ale rzeczywiscie lepiej gotowac.

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 1713 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 34542
ja smaze na tefalu bez tluszczu - resztki tluszczu z piersi sie wytapiaja


- - - - - - - - - - - - - - -
...bo małe bywa wielkie
w odpowiednim świetle...

-== Moderatorka działu Sporty Ogólnorozwojowe ==-
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 596 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2595
ja np. najpierw kroje pierś w kostke - ok. 2 x 2 cm - i wrzucam to do wrzątku z bulionem - białko na zewwnoątrz się lekko ścina i tak gotuje ok.10 min - aż będzie mięsko miękkie. Gotuje tak odrazu na 2 dni - raz a pożądnie - a odgrzewane tak samo doskonale smakuje /!

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to kliknij na napis "CZYTELNIK DZIAŁU" w prawym dolnym rogu ::..

..:P:..:O:..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. Ira ..::..::..
GG 948921

..:: Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci moją wypowiedzią to daj soga ::..

..:P:..::..:Z:..:D:..:R:..:A:..:W:..:I:..:A:..:M:..

..::..::.. eNTi ..::..::..
...:::...:::...:::...GG 948921...:::...:::...:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1594 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 14325
Kup grill elektryczny.Za 100 pln dostaniesz juz calkiem przyzwoity.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Missy ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1897 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 9840
Jak smazysz cala piers to jak juz wspomial Norton uzywaj Pam lub troszke oliwy z oliwek.Aby nie byla w srodku surowa wstaw do piec na kolejne 10-15 minut.Smakuje lepiej no i nie musisz sie martwic ze mieso jeszcze bedzie zywe;)

Magdalena Lipinska

po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 326 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 8914
Ja smaze na patelni pod przykrywka ale wczesniej zawijam piers w folie aluminiowa - po smazeniu wyciagam i przyprawiam i jest git

No one is perfect ...

No one is perfect ...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak wyrzeźbić piersi u kobiety... sogi polecą

Następny temat

Co Dzisiaj Jedliście ?

WHEY premium