SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smaczne białko !! Co polecicie??

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6998

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Najlepiej kupować małe opakowania na próbę albo poprosić o próbki w sklepie jak mają, różne są gusta.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2072
Kupilem whey complex folia.
Przy okazji dostaem kilka próbek
Przetestuje i podziele sie opinia.

Odłamkowym ładuj Pieronie!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
dokladnie
temu sluza probki dostepne w PBC !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2072
Dobre to System protein Probowalem wanilii i czeko.

Odłamkowym ładuj Pieronie!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
wszystkie matrixy pyszne, stare SP słabsze - mniej intensywne. Prolo truskawka -poracha. Co do białek usa - tęz się zachwycałem kiedyś, ale po pierwsze białka mają max 70% i jeszcze ciu...ją i po drugie wypachne słodzikami do bólu ( wyjątek to ultimate prostar). NIe kupie narazie na pewno.A najalepsze białko jak narazie to activlab z serii extreme - z kawalkimi owoców. No miód w gębie.

Zmieniony przez - Rusku w dniu 2010-05-16 13:06:22

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 229 Napisanych postów 2106 Wiek 53 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 33665
Smaki to kwestia bardzo indywidualna moim zdaniem. Raczej skupiłbym się na rozpuszczalności na przykład. Osobiście polecam Olimp za wyjątkiem Egg Protein. Rozpuszczalność tragiczna. W smaku bananowym (choć nie sądzę, by to zależało od smaku) w zasadzie tworzy się zawiesina. Dojadam bańkę i... nigdy więcej Co ciekawe - SP80, który w składzie ma także jajo rozpuszczał mi się rewelacyjnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12352
Też mnie to zastanawia. Mam nadzieję, że to nie znaczy, iż w SP80 ilość protein jaj wynosi zaledwie kilka gram...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
według etykiety białka jaj w SP80 jest 40%, a to zasadnicza różnica niż 100% w egg protein.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12352
Hm, 40% to w sumie i tak dużo, a przecież rozpuszczalność SP80 jest znakomita.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
ale 60% to super rozpuszcalne WPC więc myśłe że niema tu się czemu dziwić

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

"SZYBKI" KONKURS - Pudzianowski vs. Kawaguchi?

Następny temat

Białko - czas wymieszania a czas spożycia

WHEY premium