[][][]--140kg--[][][]
...
Napisał(a)
Zapytałeś jakby to było wyznacznikiem, jest słodki jest dobry-co nie oznacza, że ma dużo węglowodanów-tak jak napoje typu light.
...
Napisał(a)
nie jest mocny slodki jezeli jest za slodki to wlej wiecej wody/mleka proste. ;) ja zrobilem na 300 mln okolo bylo
przecudowne ;)
przecudowne ;)
...
Napisał(a)
dawidowicz - niedenaturowane bialko jest bogate we frakcje bialkowe które maja swoją prozdrowtną aktywnośc. W wysokich temperaturach ulegają rozpadowi - ilosc bialka w bialku jednak się nie zmienia, po prostu zmienia jakby ono swoja formę.
...
Napisał(a)
Kupiłem te białko. Jak dla mnie to jest _straszliwie_ słodkie. Po porcji samego VitaFita z rana, w kilka minut włacza mi się straszne ssanie - głód. Pewnie cukier mi skacze w kosmos;)
Ale po wymieszaniu z ostrowią naturalną 1/4(1 łyżka VitaFita, 3 ostrowi) jest już lepiej, da się to pić. Porównując do ostrowi nadal jest drogo. Wiec zostaje przy ostrowi.
Musze jeszcze spróbowac VitaFit z wodą, może bedzie lepiej.
Ostrowa z wodą jest... do przełknięcia...
Owszem, szybciej się rozpuszcza w szejkerze. Ale czy to problem potrząsnąć kilka razy więcej?;)
Zmieniony przez - Adramel w dniu 2009-12-30 09:47:27
Ale po wymieszaniu z ostrowią naturalną 1/4(1 łyżka VitaFita, 3 ostrowi) jest już lepiej, da się to pić. Porównując do ostrowi nadal jest drogo. Wiec zostaje przy ostrowi.
Musze jeszcze spróbowac VitaFit z wodą, może bedzie lepiej.
Ostrowa z wodą jest... do przełknięcia...
Owszem, szybciej się rozpuszcza w szejkerze. Ale czy to problem potrząsnąć kilka razy więcej?;)
Zmieniony przez - Adramel w dniu 2009-12-30 09:47:27
...
Napisał(a)
Czy to, że jest słodkie musi oznaczać, że skacze cukier? Słodziki raczej tego nie powodują-węglowodanów dużo nie ma.
[][][]--140kg--[][][]
...
Napisał(a)
Informacja od technologa w sprawie obróbce białka VitaFit - stanowisko firmy TREC Nutrition
Białka w proszku nie poleca się poddawać obróbce termicznej.
Podgrzewanie białka powoduje proces jego denaturacji (ścinanie włókien) w wyniku czego białko zmienia swoją strukturę i traci aktywność biologiczną. Nieznane są także efekty jakie powoduje podgrzewanie substancji dodatkowych zawartych w białku (słodziki , aromaty)
Białka w proszku nie poleca się poddawać obróbce termicznej.
Podgrzewanie białka powoduje proces jego denaturacji (ścinanie włókien) w wyniku czego białko zmienia swoją strukturę i traci aktywność biologiczną. Nieznane są także efekty jakie powoduje podgrzewanie substancji dodatkowych zawartych w białku (słodziki , aromaty)
HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
...
Napisał(a)
Dzięki za informację, lepiej więc nie ryzykować-na szczęście zdążyłem rano na śniadanie zjeść ostatni raz. Pozdrawiam.
[][][]--140kg--[][][]
Poprzedni temat
Jakie białko
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- ...
- 51
Następny temat
super whey protein ( precision engineered)
Polecane artykuły