SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jest jakiś sposób żeby usmażone odgrzewane mięso smakowało prawie jak po usmażeniu?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

Ilość wyświetleń tematu: 7217

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1137 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13203
Witam,

tak jak w temacie. Nie wiem czy Wy czujecie jakąkolwiek różnicę między odgrzewanym (usmażonym 1 dzień wcześniej) mięsem, a mięsem które dopiero się usmażyło, ale ja bardzo ;)
Brat np. nie czuje w ogóle, dla niego smakuje tak samo lol.
Dla mnie tego się prawie nie da jeść :/
Oczywiście po usmażeniu i ostygnięciu wkładam do lodówki.
Da się to jakoś "zakonserwować" lepiej, żeby np. smak piersi z kurczaka był podobny do tego zaraz po usmażeniu?

Znacie jakieś sposoby? Czy jakoś to zakrywać specjalnie, czy zakrapiać cytryną, czy obtaczać przy smażeniu w Ostrowii, czy jeszcze inne cuda

pozdro i Wesołych!

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo

Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1160 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8304
Mysle ze mozesz zostawic w tluszczu w ktorym usmazyles , na pewno zachowa jakies lepsze walory smakowe , dla mnie roznica nie jest az tak kolosalna ale czuc ja


Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
raczej nic nie wymyślisz możesz spróbować dać w folie aluminiową ale wątpie czy coś pomożę

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349869
piecz w foli bez tłuszczu z dużą ilością cebuli.
mięso ma charakterystyczną kruchość, która następnego dnia nie mija i smakuje tak samo.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1137 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13203
Dzięki guys :)

pzdr

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo

Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ektomorfik - dieta do oceny/poprawki

Następny temat

Przyprawy-któe złe z które dobre?

WHEY premium