Szacuny
17
Napisanych postów
877
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4491
Czy jest tu jakis ekto około 60kg,176cm co zrobił sobie w miare tanią i dobrą diete kóra mu dała te 7-12kg jeżeli tak to bardzo bym prosił o jej podanie BŁAGAM Pozdrawiam
Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.
Szacuny
2
Napisanych postów
723
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23250
Czy jest tu jakis ekto około 60kg,176cm co zrobił sobie w miare tanią i dobrą diete kóra mu dała te 7-12kg jeżeli tak to bardzo bym prosił o jej podanie BŁAGAM Pozdrawiam
Bez sensu....A czy nie wiesz ze kazdy organizm jest inny??
I jeszcze te kg co podałes.....
Szacuny
15
Napisanych postów
6529
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39912
wszyscy stoicie w miejscu a wasza diete to pewnie rano kanapki w szkole kanapki obiad jaki mama ugotuje cos tam zjecie w miedzy czasie na kolacje kanapki z twarogiem i cukrem i mowicie wszedzie ze jecie 2 razy wiecej i masa powinna isc mozna sie nawet zalozyc ...
Szacuny
17
Napisanych postów
877
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4491
CMIl 14 zawsze mozna kogos zapytac na forum kto ma podobne wymiary i jest ekto,wtedy taka osoba moze miec dobrą diete która mu dała te pare kilogramów,i mógłbym ją sprawdzic na sobie ,wiem o tm ze każdy organizm jest inny,ale jezeli komus służy jakas diete,to i mi moze służyc Pytaełem o takie osoby co miały podobne wymiary ,a teraz sa np 75kg ekto.Pozdrawiam
Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.