Szacuny
1
Napisanych postów
74
Wiek
36 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2306
się piecze, za 20 min będzie degustacja
Jak włsciwie poznac że już się upiekło? Bo po 25 min to jest bardzo budyniowa konsystencja i postanowiłam potrzymać do 45min, przy 170 stopniach w piekarniku z termoobiegiem..
-...
-Nie zabiję cię...
-Wiem... Pytam, czy będziesz próbował...
-...
Szacuny
27
Napisanych postów
3613
Wiek
45 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19374
przeczytałem cały temat w pracy i kurna zaraz mnie podupcy chyba! Takich smaków dostałem na to ciacho że szok! Jutro wekend więc się biore choć pewnie spiernicze koncertowo. Formę musże kupić jakąś - ogólnie zero pojęcia o robieniu ciasta.
ILe dać słodzika lub miodu na proporcje z orginalnego przepisiu żeby było odpowiednio słodkie?
Zmieniony przez - Rusku w dniu 2009-01-23 13:00:45
Here we stand or here we fall, history won't care at all...
Szacuny
0
Napisanych postów
1598
Wiek
40 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7794
ha! juz sie 30 min robi, ale jeszcze z 10 najmarniej
zrobilam z twarogu półtłustego President
100g wiórków
10g orzechów włoskich mielonych
3 jajca
aromacik smietankowy
20 tabletek słodzika
robi mi sie przypiekają. chyba za mała foremka jest i za guba warstwa jest no ale trudno. nie zmarnuje sie napewno :D
na szybko przelicylam ze z tymi skladnikami
na 510g masy przed pieczeniem (po bedzie troche wiecej)
wyszło