SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84975

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 74 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2306
się piecze, za 20 min będzie degustacja

Jak włsciwie poznac że już się upiekło? Bo po 25 min to jest bardzo budyniowa konsystencja i postanowiłam potrzymać do 45min, przy 170 stopniach w piekarniku z termoobiegiem..

-...
-Nie zabiję cię...
-Wiem... Pytam, czy będziesz próbował...
-...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 432 Napisanych postów 1940 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 87657
Sernik wlasnie wstawiony do piekarnika i nie moge sie doczekac kiedy wreszcie zjem cos slodkiego na redukcji
Mam nadziejeje ze bedzie przepychotne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 214 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6318
zrobilem i zamias migdałow dałem rodzynki i wyszło mi coś ala płyta MDF xD
nie wiecei co moze byc przyczyną? za cienko rozsmarowane na blasze ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 360 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1892
Ja wlasnie wstawilem do piekarnika. Dalem i migdaly i rodzynki i bialko oczywiscie :) w koncu ilosc protein musi byc kosmiczna ;]

K* stary. Ten przepis co podales, to chyba o polowie skladnikow zapomniales wspomniec. A fote to z gazety jakiejs zapodales, co by fajnie wygladalo.

Szkoda, ze nie mozna tu dawac czegos o efekcie przeciwstawnym do sogow, bo bym wlepil tego z milion.

Zmieniony przez - PinS w dniu 2008-12-23 15:32:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35524
nie pogadasz szpan
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
dosc suche xD moze zle wyszło ale jakos nie smakuje... ;]
pozdrawiam ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 336
Na redukcji dość sporej przejdzie to?
Bo nie wiem czy sobie robić nadzieję na jakieś ciastko. ;)

Moja wiedza opiera się na informacjach, które znajdują się na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 518 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50628


ciacho zrobione bardzo dobre ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19374
przeczytałem cały temat w pracy i kurna zaraz mnie podupcy chyba! Takich smaków dostałem na to ciacho że szok! Jutro wekend więc się biore choć pewnie spiernicze koncertowo. Formę musże kupić jakąś - ogólnie zero pojęcia o robieniu ciasta.

ILe dać słodzika lub miodu na proporcje z orginalnego przepisiu żeby było odpowiednio słodkie?

Zmieniony przez - Rusku w dniu 2009-01-23 13:00:45

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1598 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7794
ha! juz sie 30 min robi, ale jeszcze z 10 najmarniej
zrobilam z twarogu półtłustego President
100g wiórków
10g orzechów włoskich mielonych
3 jajca
aromacik smietankowy
20 tabletek słodzika
robi mi sie przypiekają. chyba za mała foremka jest i za guba warstwa jest no ale trudno. nie zmarnuje sie napewno :D

na szybko przelicylam ze z tymi skladnikami
na 510g masy przed pieczeniem (po bedzie troche wiecej)
wyszło

1180kcal
66g białka
95g tłuszczu
18g węgli

to tak apropo o wartosci, bo ktos wczesniej pytał

juz mi ślina cieknie, mam nadzieje że bedzie pycha
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

forma lato