Odnośnie słodzika to generalnie jest on do smaku, jak kto woli.
Baton 1:
2 duże banany
1 łyżeczka cynamonu
2 łyżki kakao w proszku (niesłodzone)
3 duże białka jajek
4 uncje odtłuszczonego mleka
2 1/2 kubka sparzonych płatków owsianych
1/3 kubka Splendy (ciężka do zdobycia)
1
łyżka oliwy z oliwek
60 g odżywki białkowej
Baton 2:
Nie chce mi się tłumaczyć:P Zmęczony jestem:P
Ingredients
2 1/2 c. (200 g) oats
1 scoop (30 g) whey powder (use chocolate flavor)
2 tbsp. natural peanut butter
3 large egg whites
2 medium bananas (300 g), mashed
1 tbsp. honey
7 tbsp. (approx. 100 ml) nonfat milk
1 tsp. cinnamon
Directions
Preheat your oven for 5 minutes at 180o C (355o F). Mix the oats,
the whey and the cinnamon. Add the peanut butter and stir in
throughly. Add the egg whites, mashed bananas and the honey.
Add the nonfat milk slowly, while mixing thoroughly.
Spoon the mixture into a greased lined cake tin and level with a
knife. Place in oven and bake for 15 minutes. Remove from oven
and allow to cool slightly before cutting to reduce stickiness. Cut into 8 bars.