Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."
http://www.sfd.pl/Method99/_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html - Moja droga na szczyt
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-07-30 16:05:41
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Pozdrawiam.
GÓRA---->I am What I am
P.S.Napisałem to nie po to,żeby się chwalić tylko sprowokować dyskusję,przez co mniej doświadczeni forumowicze,będą mogli uzyskać rzeczowe informacje.
2P.S.Tłuszcze są "zbawieniem" dla ektomorfików
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2007-07-30 21:20:50
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
Ja osobiście staram sie jeść mniej tłuste potrawy, też bez błonnika, po treningu tylko. Jak jem przedtreningowy tak 2 godziny przed silownią to normalnie idzie porcja oliwy. Kiedyś też unikałem, ale zmieniłem zdanie
ALe z MCT to jest inna bajka Niby tłuszcz, ale organizm go nie trawi jak tłuszcz... OD razu do żyły wrotnej, bez żółci bez lipazy- słowem idealne źródło energii. Świetne na wszelakiego tybu diatach Low Carb.
A dla mnie dodatkową zaletą jest (moja sub. ocena, że dodany -nawet do szejka bialkowego poprawia smak odzwyki lub inncyh potraw (niw wszytkich - kwestia gust)
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Rowniez zcasami gdy wybierams ie na trenign porostu anwet nie mam inenej mozliwosci jak dodanie tych 10-15ml oliwy do posilku przedtrenignowego bo sam jestem wktomorfikiem ale wtedy zjadam go 2h przedtreningiem a przed nim smamy starams ie jeszce zjesc owoce+wpc.
Sog dla Ciebie
Pozdrawiam.
GÓRA---->I am What I am
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.