Szacuny
0
Napisanych postów
872
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
33000
mam otwrtego ko olimpa jeszcze z tamtego roku z maja
przechowywywany w dobrych warunkach
i niewiem czy moge go jesc, jak myslicie?
niema juz takiej samej konsystencji
nie jest juz taki sypki
byl zbrylony ale po rozmieszaniu puszka bryly sie rozlatywaly
jest jeszcze troche bardziej jakby wilgotny
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Wiek
4 lata
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
126446
jeżeli jest sypka to raczej nie jest wilgotna- więc chyba będzie "jak nowy"- prawie...
zamiast tribulusów/chyba, że musisz, albo b. chcesz/ wziąłbym zma- mozesz wziac Kaizena -zma pm bo ma kilka niezłych dodatków.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid