lub - sokiem pomidorowym?
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
a jak wyglada Marku sprawa ladowania weglowodanami ile gram wegli przyjales na kg
Zmieniony przez - jonny braw w dniu 2007-04-16 19:03:14
Osobiście preferuję łopatkę przyrządzoną w gotowej marynacie pikantnej firmy Kamis. Najlepiej po nasmarowaniu marynatą zapakować krówkę w folię aluminiową i pozostawić tak na 1,5 dnia w lodówce - mówię o mniej więcej kilogramowych porcjach, następnie piec ok 2h w naczyniu żaroodpornym. Palce lizać! Samopoczucie zdecydowanie na wielki + w porównaniu z kurczakiem.
Sprawdźcie sami
Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie
ja tez preferuje wolowine
po pracy skocze do miecnego i cos tam pewnie kupie
pozdro
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze