Stosuje diete CKD od dwoch tygodni i widac nie za dobre efekty teraz zaczyna mi sie 3 tydzien. Ludzie mowia ze schudlem ale ja za bardzo tego nie widze, chociaz troche schudlem
.
Mniejsza o to, chodzi o to czy moglbym na tej diecie lykac Tight? Jezeli tak to w jakich ilosciach? Mysle jeszcze nad jednym, a mianowicie zeby dodac do Taighta T3 i co msyslicie o tym zeby je polaczyc?
A jezeli nie T3 to jakis inny w tej samej cenie produkt.
CHODZI O TO ZE CHCE ZDROWO SPALIC TEN TLUSZCZ NIE COS TAKIEGO JAK THERMA< ECA ITP. GOWNA, JA CHCE ZDROWO
Jezeli moze byc Tight + T3 to jak to mam lykac, kiedy i w jakich ilosciach?
Z gory thx i jak bede mial abona to beda SOGacze na 100%!!
O i na koniec chce jeszcze tak powiedziec ze mam 190 cm wzrostu mam 15 lat i 110 kg wagi i maleje z dnia na dzien ( nie duzo ale maleje) na tej dietce...

Mniejsza o to, chodzi o to czy moglbym na tej diecie lykac Tight? Jezeli tak to w jakich ilosciach? Mysle jeszcze nad jednym, a mianowicie zeby dodac do Taighta T3 i co msyslicie o tym zeby je polaczyc?
A jezeli nie T3 to jakis inny w tej samej cenie produkt.
CHODZI O TO ZE CHCE ZDROWO SPALIC TEN TLUSZCZ NIE COS TAKIEGO JAK THERMA< ECA ITP. GOWNA, JA CHCE ZDROWO

Jezeli moze byc Tight + T3 to jak to mam lykac, kiedy i w jakich ilosciach?
Z gory thx i jak bede mial abona to beda SOGacze na 100%!!
O i na koniec chce jeszcze tak powiedziec ze mam 190 cm wzrostu mam 15 lat i 110 kg wagi i maleje z dnia na dzien ( nie duzo ale maleje) na tej dietce...