Szacuny
9
Napisanych postów
654
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8641
Ja rodaje do jogurtu i do tetego jeszcze czasami ser bialy
Robie placki/omlety to dodaje połowe mąki a polowa platki można też rodzynki jak ktos lubi i wogóle pokobninować z bakaliami a to smaruje bananem/jogurtem/dżemem niskosłodzonym
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Wiek
36 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45257
dokładnie...ja zalewam wrzątkiem , troche soli i potem do mleka daje...i wtedy na co mam ochote jeszcze wrzucam czyli np. rodzynki , morele suszone , siemie lniane ,twaróg chudy , oliwa itp.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3043
dzieki e-lite przyznam ze sa te przepisy nawet jadalne
ja tez zwykle zalewaz wrzatkiem..ale ostatnio na 3 lyzki owsianych dodalam lyzke platkow ryzowych<no comments > i pogotowalam..jak ostyglo bylo takie ze pokroic moglam nozem..a zjadlamlyzeczka polany zmiksowanymi malinami...to ja moze low carb zaczne w przyszlym roku
Grzeczne dziewczynki ida do nieba...niegrzeczne tam gdzie chca:]