PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźMODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
xxx
https://www.sfd.pl/post-p17985117.html
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
anubis84Nie wyjdzie Ci ten budyń, białko Ci się zważy, już raz zalałem białko do zbyt ciepłej wody.
A nie jest to czasem kwestia wyczucia temperatury? Dla przykładu, jeśli robisz owsiankę i do gotującej dodasz białko, to wyjdzie taka niesmaczna papa z grudkami. Jeśli natomiast poczekasz, aż owsianka przestanie się gotować i odczekasz te 8-10 minut od tego moment, dodasz białko, to normalnie się rozpuści i będzie bardzo smaczna. W przypadku budyniu, wydaje mi się, że będzie podobnie. Jedynie co bym zmienił, to do podstawowego przepisu dodał z 50-70 ml wody (poza samym mlekiem), bo wyjdzie ci zbyt gęsty.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html