Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
0
Witam,
Mamy okres sezonu letniego, dlatego pracy jest więcej.
Pracuje około 13.5h dziennie 7 dni w tygodniu. Przy piecu. Moje pytanie brzmi, co zrobić żeby wagi nie zgubić? (staram się przyjmować około 3.5k kcal dziennie). I czy warto pić carbo w trakcie pracy?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6269
Napisanych postów
76019
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754787
Nie chce mi się wierzyć, że pracujesz ponad 400 godzin miesięcznie fizycznie. Raz, że zaden organizm nie dałby rady, a dwa 10tys. kcal mogłoby być zbyt mało.
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
0
Pracuje w pizzerii nad morzem (stoję przy piecu od pizzy).
Aktualnie mamy sezon więc, możesz wierzyć lub nie ale pracuje po 13.5h dziennie. Oczywiście tylko przez 2 miesiące póki jest okres turystyczny.
Zamówiłem sobie catering z bodychefa 3000kcal plus suplementacja. Na siłownię staram się chodzić 4 a przynajmniej 3 razy w tygodniu rano przed pracą.
Od listopada udało mi się przytyć 8kg dlatego zależy mi na tym żeby nie zrzucić tego przez ten okres letni.
Szacuny
4406
Napisanych postów
2549
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
35139
Carbo to nie jest dobry pomysł... już zdecydowanie lepsza opcja to jakiś dobry gainer... a najlepiej jakiś szejk pełnowartościowy z dodatkiem odżywki białkowej.