Szacuny
0
Napisanych postów
52
Wiek
31 lat
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1121
Mam jeszcze pytanie bo w sumie zacząłem robić kurczaka ryby itp na parze bo nie muszę stać przy garach tylko wstawiam i po 20 min mam gotowe wszystko na raz i np kurczak wg kalkulatora smażony ma 22k białka a na pare lub gotowany 32g wiec jak to liczyć ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17704
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
nie patrz ile ma po obróbce, wkłądasz 100g surowego i 100 g surowego wpisujesz w tabele kaloryczne i zawsze masz tyle samo, 100g surowego nie równa się 100g po ugotowaniu to taj ajka z ryzem 100g surowego to nie ejst 100 g ugotowanego 100g surowego to jest 250g ugotowanego
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
1952
Napisanych postów
13710
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
249865
Mozesz na parze a mozesz smazyc,w zaleznosci gdzie i jaki chcesz tluszcz umiescic,bo mozesz usmazyc na smalcu i jak pozniej go wylejesz np na ryz to go wliczysz
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Wiek
31 lat
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1121
Jeszcze jedno pytanko :)
Bo zauważyłem ze po owsiance z mlekiem albo twarogu strasznie mi wypycha brzuch i mnie boli , mam wzdęcia
I chciałbym zapytać czy w diecie mog cały czas jesc mięso np sniadanie kurczak warzywa , obiad ryba ryz warzywa i kolacja jakieś inne mięso lub jajka z kasza albo makaronem ?
Nie mam pomysłu czym zastąpić owsiankę i twaróg z mlekiem
Zmieniony przez - Martin1992 w dniu 2018-06-25 16:09:49