To z przedwczoraj:
ŚNIADANIE 1: 4 bajgle domowej roboty (1,75 szklanki mąki pszennej, pół łyżki miodu, 0,5 łyżeczki drożdży, 0,75 łyżeczki drożdży i trochę sezamu jako posypka) każda z plastrem szynki z indyka, 2 plastrami ogórka i liściem sałaty. Do tego koktajl z całego mango, pół ananasa, 3 mandarynek, pół melona, 3 łyżek soku z cytryny i garścią płatek owsianych.
ŚNIADANIE 2: 3 kawałki brownie z masłem orzechowym (wersja fit) i kubek kawy z mlekiem
OBIAD: 2 filety z kurczaka w sosie teriyaki, 2 saszetki brązowego ryżu smażonego z warzywami takimi jak groszek, marchew, papryka, kukurydza w przeróżnych przyprawach.
PODWIECZOREK: Domowej roboty budyń bananowy (bez dodatku cukru) i tabliczka czekolady z herbatnikami ta z milki.
KOLACJA: makaron razowy z brokułami, ser feta i orzeszki ziemne z sosem musztardowym z chili i zjadłam tego z 3 spore porcje
To z wczoraj:
ŚNIADANIE: 4 jajka sadzone na saszetce kaszy gryczanej i surowa papryka, pół ogórka zielonego dużego i 3 rzodkiewki
ŚNIADANIE 2: 5 grubych kromek chleba bananowo-orkiszowego domowej roboty posmarowany masłem orzechowym i mały serek wiejski
OBIAD: 2 piersi z kurczaka w miodowych w otrębach gryczanych, ok.9 ziemniaków dużych gotowanych i warzywa na patelnię smażone
PODWIECZOREK: malinowy budyń jaglany z saszetki kaszy jaglanej z kiścią winogron i 1 kinder maxi
KOLACJA:6 średnich placków marchewkowych z kukurydzą, roszponka i sos czosnkowy domowej roboty
Zmieniony przez - kala78 w dniu 2017-05-02 11:34:59