SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] K_PS w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 256969

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 667 Napisanych postów 2385 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22105
Umnie dokładnie to samo hehe, ahh te kobiety
1

Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205
Pieczone udka kurczaka
Ryż basmati
Młoda kapusta kiszona

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale używałeś wcześniej takiego mixu z lidla, warto? Smaczne? :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205
Mam młynki z lidla, możliwe że to te same tylko inna etykieta

Są okej, nie są złe ani też nie są jakieś super nie wiadomo co
ale wychodze z założenia, że stek sam w sobie jest na tyle smaczny, że nie potrzebuje za dużo kombinacji




No i wiadomo... w takich gotowych miksach najwięcej w składzie jest soli


Zmieniony przez - K_PS w dniu 2016-07-13 19:35:56

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400710
Dobry stek potrzebuje co najwyzej soli, pieprzu i maselka czosnkowego. Nic wiecej nie potrzeba
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
Głównie interesuje mnie ten mix z papryczką chilli, ten do steków mnie nie interesuje :D Ale dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 153 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3105
Długo trzymasz na patelni mięso żeby tak doszło ? Nigdy nie umiałem dobrze steka wysmażyć, przeważnie gumowy wychodzi :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205
nie ma sztywnej zasady, zależy od grubości mięsa itd

Np tamten rostbef wcześniej co jest foto przekroju to z półtorej minuty na strone


strzelam w ciemno, że trzymałeś zwyczajnie za długo tego steka i dlatego guma

steka zawsze lepiej smażyć troche za krótko niż troche za długo
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205
Przedtreningowy

Stek z rostbefu
Ryż basmati
Pomidor




1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205
Niedzielne śniadanie

Kiełbasa własnej roboty (158 g)
Jaja ze wsi (152 g)
Masło klarowane (5 g)
Szczypiorek
Pieprz czarny
Sól himalajska









1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ciasto wiśniowe wysokobiałkowe

Następny temat

Truskawkowy kisiel bez kcal

WHEY premium