Dotychczasowa redukcja była prowadzona trochę tak na "partyzanta" no i efekty chyba raczej takie sobie w stosunku do nakładu siły i energii jaką w nią wkładałem.
Plan
- na dokończenie redukcji daję sobie 8 tygodni ale będą to dopięte na 100% tygodnie.
Dieta
- IF 16/8 +- jedna godzina z oknem od 12tej do 20tej - po 2-3 tygodniach skrócenie okna o godzinę
- Carb Nite: białko - 2-2,5 g/kg węglę do 30 g reszta kalorii z tłuszczu. e14d będę robił "czit meal" High carb Low fat
- startuję z 2100 kcal ( przed przerwą było 2300 ale już nie szło) co 2 tygodnie jeśli będzie zastój będę obcinał po 200 kcal ale maksymalnie do 1600-1500 kcal.
- w ciągu dnia planuję 3 posiłki (12, 16, 20) oparte głównie o następujące produkty: karkówka. rozbef, łosoś, makrela, wątróbka, mięso mielone, jaja, tłusty ser, udka z kurczaka, schab, orzechy włoskie, migdały. Do każdego posiłku warzywa brokuł, szpinak, sałata, pomidor, ogórek i kapusta kwaszone.
Trening
- przez pierwsze dwa tygodnie z uwagi na brak dostępu do siłki będę wykonywał - kompleksy sztangowe 3x w tygodniu 4 serie po 5-6 powtórzeń i 2 razy w tygodniu Tabata (burpee).
- później FBW AbAb - 3-4 razy w tygodniu + 2 - 3 razy Tabata
- na ostatnie 2-3 tygodnie jeśli efekty będą niezadowalające dodam aeroby po siłce.
Wymiary:
-wzrost 178
-waga 79 kg
- pas 87 cm
- bf coś koło 15-17%
Suplementacja:
- kompleks witamin
-zma
- wit C 1g 2x dziennie
- bcaa
-beta alanina
-tran
- spalacz: VPX Redline
A to jadłospis z ostatnich dwóch dni:
Zmieniony przez - Jarlaxe w dniu 2016-01-05 11:15:15